Hvordan Care for Cut Peoner

August 22

Hvis du har peoner i blomsterbedet, du allerede vet hvor mye interesse og farge de kan legge til landskapet. Men, er du mangler ut hvis du ikke er å kutte noen av de store splashy blomstrer for innendørs nytelse. Skjær peoner i knopp scenen, legg dem i en stor vase, og de vil legge drama til innemiljø i minst en uke.

Bruksanvisning

1 Cut peoner når fargen viser men knoppene er ikke åpen. Bruk et par skarpe hagesaks, og prøver å la det være minst 14 inches av stammen.

2 Sett peon i en bøtte med lunkent vann. Med stammen under vann, og skjæring i en vinkel, snip en tomme fra bunnen av stammen. Fjern eventuelle blader som ville bli senket.

3 Fyll en stor vase med romtemperert vann. Legg floral konserveringsmiddel til vasen i henhold til instruksjonene på pakken. Hvis du ikke har floral konserveringsmiddel, tilsett en teskje av blekemiddel og en teskje sukker til hver liter vann.

4 Sett peoner i vasen, og holde vase for direkte sollys. Skift vann hver dag og legge til nye konserveringsmiddel.

Hint

  • Ta aldri mer enn 1/3 av stilkene på en peon bush. Selv om en lett beskjæring er sunt, fjerner for mye vil forårsaker anlegg for å produsere færre blomstrer året etter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com