Slik installerer Deck Slate på press-behandlet Plywood

September 6

Slik installerer Deck Slate på press-behandlet Plywood


Slate er en av de foretrukne naturlige steiner for huseiere som ønsker en robust, utendørs utseende til sine prosjekter. Mens noen dekk utnytte skifer eller steiner i bunnen, er skifer annen akseptabel form av naturstein som kan brukes til flis et dekksareal. Selv om den foretrukne metoden for å installere skifer er over betong bord, har moderne fremskritt tillatt for spesielle Thinset mørtel som kan benyttes med tre substrater, som for eksempel med trykkbehandlet kryssfiner.

Bruksanvisning

1 Legg ut dine dekk. Velg en kant av dekk og måle over å bestemme midtpunktet, og deretter lage to merkene i motsatt ende av dekk på senteret. Snap en linje fra punkt til punkt over dekk. Bestem senter for motsatt retning, og markere sentrum over krittstrek. Bruk innramming kvadrat for å tegne en firkant linje vinkelrett på krittstrek på sentermerke, så snapper den andre merket slik at du har to linjer som skjærer sentrum av dekket.

2 Legg to stykker av skifer fliser på rad, med minst 1/4 tommers mellom dem. Mål avstanden mellom de to fliser. Overfør den målingen til dekk. Mål ut at avstanden fra krittlinjer og lager merker i motsatte ender av dekket, så snapper en ekstra linje mellom de to punktene. Fortsett denne prosessen til du har en serie med to-for-to nett på dekk.

3 Bland thinset i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk en drill til å blande mørtel, og la den sitte i flere minutter etter at du først blande det slik at thinset kan slukke og vannet suge helt inn i polymerer og tilsetningsstoffer. Bland det en ekstra gang før du bruker den til å installere dine dekk fliser.

4 Velg en seksjon av dekket som utgangspunkt, og jobbe deg tilbake derfra. Spre et jevnt lag av thinset på press-behandlet kryssfiner innenfor et rutenett ved hjelp av tannsiden av sparkelen. Du kan dekke linjene, men la nok viser, slik at du kan bruke dem som et referansepunkt i hjørnene. Arbeid rutenett av gitteret, og aldri spres mer enn to gittere samtidig.

5 Trykk et stykke av flis godt inn i seng av thinset og flytte den rundt litt i alle retninger før samkjøre den med kritt linjer. Gjenta denne prosessen for hver brikke, og bruker linjene som et referansepunkt for å holde installasjonen torget og rett. Du kan ikke bruke avstandsstykker med skiferfliser, som de ikke er ensartet i størrelse; så følg linjene.

6 Mark eventuelle nødvendige kutt med et fett blyant og skjær dem på flisen våt sag. Sørg for å tørke ut på baksiden av hver bit helt før du setter den inn i seng av thinset, fordi vannet vil ødelegge bindingen mellom mørtel og flis. Tillate minst 24 timer før fuging installasjonen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com