Alternativer til pool klor

July 29

I de siste årene har et alternativ til pool klor oppsto. Mange velger denne ruten for å kjemisk behandle sine bassenger. De klorbaserte rengjøringsmidler kan noen ganger irritere øyne, hud, hår og klær av svømmeren. Dette er ikke tilfellet med en ikke-klorbasert basseng kjemisk. Litt mer kostbart, men vanligvis omfatter mindre vedlikehold, er dette en opp og kommer alternativ.

Baquacil

Den Baquacil merkevare klor alternativ for svømmebassenger er viden stadig mer populært. Denne støvsugeren viktigste ingrediens er biguanide. Det vil ikke irritere øynene av svømmere eller gjøre huden kløende som noen klor rengjøringsmidler vil. Dette renere vil rense bakterier som kan bo i bassenget like bra, men uten de irriterende effektene på svømmere.

SoftSwim

SoftSwim skilte med et program som er lett å vedlikeholde. De anbefaler å bruke sine SoftSwim produkter hver 2. uke. Den SoftSwim rensemiddel vil drepe bakterier og bidra til å holde den unna. Den viktigste ingrediensen i dette produktet er biguanide. Dette er en ikke-klorbaserte kjemiske som er hemmeligheten til dette produktet. Dette produktet vil beskytte øynene fra brennende, huden din fra å bli rød og irritert og dine klær fra falming.

Ozone Spa / Pool Water Ozonator

Å gå nesten helt kjemisk fri, det nyeste uten klor alternativ for hjemme bassenger er en ozongenerator. Dette er en ozon generator luft enhet som sier at det er i stand til å ødelegge alger og bakterier i svømmebassenget. Det kan også fjerne virus og mugg. Det er ingen irritasjon på huden eller i luften. Det er "grønn" måte å gå i disse dager. Ozon vann Ozongeneratoren er en bedre måte å svømme, så det er miljømessig forsvarlig uten skadevirkninger for noen. Den første installasjon av ozon vil være litt dyrere enn kjemikalier, men til slutt vil det være like kostnadseffektive og enda viktigere, sunnere rute å ta for å beskytte dine kjære.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com