Hvordan Clean Crayon Off malte vegger

June 3

Det er mange kommersielle flekk fjerne produkter på markedet, men mange vanlige husholdning flekker kan de rengjøres med funnet rundt house.Some foreldre elementene foretrekker å ha barna rydde opp eller bidra til å rydde opp søl de gjør. Derfor vil denne artikkelen beskriver en trygg og giftfri hjelp av rengjøring crayon merker av malte vegger.

Bruksanvisning

Hvordan Clean Crayon Off malte vegger

1 Hvis du bruker gummihansker, sette dem på først. Hell en liten mengde av baby olje på fille. Skrubb crayon merker med fille. Tilsett litt mer babyolje for å fille etter behov. Hvis et barn er involvert i renseprosessen, sørg for den voksne er i kontroll av baby olje og pouring.If stift merker er omfattende, kan det bli for mye av en renseprosjekt for et barn å håndtere alene. Pass på at barnets engasjement i renseprosessen er hensiktsmessig å hennes alder og evne.

2 Når flekken er fjernet, dunk svamp i såpevann. Ring ut svampen og vask området bare rengjøres med babyolje. Dette fjerner den oljeaktige rest fra veggen. Ikke la barn være alene i nærheten av såpevann. Barn kan drukne i så lite som to inches av vann.

3 Sett bort alle rengjøringsprodukter. Pass på at baby olje og såpe er barne låst skap eller skuffer utilgjengelig for barn.

Hint

  • Hvis barn har et dedikert område art, som henger slakter papir langs den nedre del av veggen i dette området beskytter veggen fra stift, men da og maling uhell.
  • Noen maling er laget spesielt for å tåle crayon merker og andre flekker, og trenger bare å tørkes. Hvis males veggene er i fremtiden, bør du vurdere å investere i denne type maling.
  • Alltid tilsyn med barn nøye.
  • Hold alle rengjøringsmidler trygt innelåst og deres rekkevidde.
  • Kjøp giftfri fargestifter og rengjøringsprodukter for å holde barna trygge.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com