Hvordan å sammenligne effekten av varmeovner

July 6

Varmeovner er utviklet spesielt for å varme opp luften i et bestemt rom eller en del av et rom, øke sin temperatur uten å spy opp termostaten for hele huset eller på kontoret. Den "effekt" av en plass varmeapparatet forteller hvor godt en bestemt varmeelement er i stand til å gjøre jobben sin. Dette er målt ved flere ulike faktorer. Ved å sammenligne spesifikke karakteristikkene av varmeovner, kan du finne den beste for den plassen du prøver å varme.

Bruksanvisning

1 Finn ut hvor mye BTU av varme en spesiell plass varmeapparatet avgir. BTU står for "British Thermal Unit" og er en felles måleenhet som gauges hvor varmt et bestemt varmeelement kan få. En varmeovn som avgir 5000 BTU av varme, for eksempel, er i stand til å produsere mer varme enn en enhet som avgir bare 1000 BTU av varme.

2. Finn ut hva slags plass varmeapparat du jobber med. Selv om alle varmeovner skape varme og varme, noen er bedre for visse situasjoner enn andre. For eksempel blir en strålende plass ovn konstruert for å varme gjenstander i umiddelbar nærhet av varmeapparatet, mens en konveksjon varmeapparat faktisk varmer opp luften i rommet den er plassert i, noe som øker den totale temperaturen i rommet.

3 Undersøk innebygde funksjoner som kommer med en plass varmeapparatet. Noen plass varmeovner kan bare ha varmebatterier installert som skaper varme og ikke noe mer. Andre kan ha innebygde viftesystemer, slik at varmen som skapes av varmeapparatet å sirkulere rundt i området i et rom. For større rom, ville en plass varmeapparatet med en fan har en høyere effekt enn en enhet uten en.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com