Hvordan Edge baderomsfliser

July 15

Bad veggfliser som ikke dekker hele veggen (som for eksempel fliser brystpanelet eller den øverste kanten av en flislagt dusjnisje) må være trimmet ut på noen måte, siden vanlige veggfliser ikke er ferdig på sidene. Den beste tilnærmingen er vanligvis å bruke bullnose fliser, som er ferdig på den ene siden, slik at de kan gi en grense mellom flislagt område og untiled veggen. Du kan vanligvis få Bullnose å matche den vanlige veggfliser, eller du kan bruke en annen farge på bullnose å utfylle det.

Bruksanvisning

1 Mål ene siden av flislagt område med et målebånd. Finn og merk midten av den med en blyant.

2 "Smør" på baksiden av en bullnose fliser med thinset mørtel, spre det på med en sparkel. Dekker overflaten helt, til en dybde på omtrent 1/8 tomme.

3 Trykk på bullnose fliser på veggen ved siden av midtmerket med den ferdige kanten av bullnose vendt ut og bort fra flislagt område. De nupper på sidene av bullnose vil riktig mellomrom de andre fliser.

4 Gjenta prosessen for hver av de Bullnose fliser, mortaring dem i en rad langs flislagt område med ferdige kanter alt peker ut fra det. Skjær Bullnose fliser i endene på en flis kutter etter behov. La mørtelen satt over natten.

5 Spre fugemasse over Bullnose fliser med en slikkepott, og tvinger den inn i mellomrommene mellom flisene. Tørk av overflødig fugemasse av overflaten med en fuktig svamp.

Hint

  • Bruk vernebriller når du skjærer flisene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com