Virkninger av Ventless Varmere

July 11

Ventless gass ovner varme et område ved å resirkulere luften i rommet i stedet for å trekke den i fra utendørs. Blue-flamme varmeovner, en av de ulike typer ventless varmeovner, montere på en vegg eller frittstående. Ventless ovner, som bruker naturgass eller propan, utføre mer effektivt enn vedovner.

Fordeler

Drivstoffeffektivitet av ventless gassvarmere er deres største trekkplaster. Variasjonen av ventless gassvarmere - som veggmontert, strålende, blå flamme og gass log versjoner - gir et bredt utvalg å velge. Anses miljøvennlig på grunn av deres nesten fullstendig drivstofforbruk, ventless gassvarmere gi bedre oppvarming uten varmetap.

ulemper

Massachusetts og California forby bruk av ventless gassvarmere på grunn av farene forbundet med disse ovner, ifølge gassvarmere for Home. Ventless gass ovner forbruker oksygen fra luften under drift, med potensial til å forårsake kvelning. Karbonmonoksid bygger seg opp i en forseglet hus uten skikkelig ventilasjon; følgelig ikke kjøre ventless gassvarmere i lengre perioder av gangen. Ventless gass ovner vil eksos en hvit damp som produserer ekstra fuktighet. Avhengig av den fuktighet som allerede er tilstede, noe som potensielt fører til denne overskytende fuktighet og påfølgende skader.

gassansamling

Utilstrekkelig ventilasjon er årsaken til de fleste av farene forbundet med ventless gassvarmere. Sprengning et vindu under aktiviteter som driver opp fuktighet som gjør vaskeri, matlaging eller bading, lindrer fuktighet problem. Dette tillater også en sirkulasjon av frisk luft inn i hjemmet, og øker oksygennivåer. Sjekk loft isolasjon for å sikre tilstrekkelig luftsirkulasjon og god ventilasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com