Ved å bruke Seal Coat Vs. Wood Stain?

August 7

Ved å bruke Seal Coat Vs. Wood Stain?


SealCoat og topplasur er begge produkter som brukes i prosessen med å fullføre tre. SealCoat er et merkenavn på tre finish laget av Zinsser. Topplasur er et produkt som kommer i forskjellige farger, og er ment å gi treverket en mørkere eller lysere utseende uten å skjule korn av veden. Disse produktene kan anvendes i forbindelse med hverandre.

SealCoat og topplasur

SealCoat er en smørefri skjellakk som er ment å trenge inn i porene i veden, forsegling og beskytter den mot års bruk og eksponering for smuss, støv og mer. SealCoat spesielt er garantert å være kompatibel med oljebaserte polyuretan, akryl ferdig, lakk, katalysert utførelser og lakk. Shellac later en strålende glans på overflaten at den brukes på, og kan brukes mer enn én gang for å legge glans til overflaten av tre.

Topplasur later en ugjennomsiktig utseende til treet den brukes på. Det er interiør og eksteriør flekker. Interiør flekker er ment for møbler som vil bli holdt innendørs og utendørs flekker er ment for tre som er utendørs, slik som ytterkledning. Beis blir typisk påført med en klut eller en pensel, med det overskytende blir tørkes bort for å kontrollere mengden av beis som absorberes av veden.

Bruke SealCoat og topplasur

Ikke alle prosjekter krever flekker, og ikke alle prosjekter krever høy glans av skjellakk. Hva du bruker avhenger av utseendet du ønsker å oppnå når stykket er ferdig. Shellac kan fungere som en forsegling til tre, og kan brukes med andre lakker og med beis i tillegg. Men hvis du ønsker en ugjennomsiktig finish kan du bruke en tre sealer som ikke endrer utseendet på tre. Hvis du liker fargen på treverket du arbeider med, kan du ikke ønsker å farge det for å beholde sitt opprinnelige utseende, men det kan være lurt å bruke skjellakk for å forsegle den og legge til en skinnende glans.

Når du går til maskinvare eller hjemme forbedring butikken for å plukke ut tre finish (es), spør en selger om de forskjellige typer skjellakk og beis. Spør hvilken effekt de vil produsere på veden. Skjellakker som inneholder voks er ikke kompatible med alle typer flekker, og de er heller ikke vanntett. Noen velger å blande sine fugemasse og deres flekken sammen på en gang, hvis du er interessert i dette alternativet være sikker på de to du velger er kompatible. Du kan gjøre dette ved å lese etiketter og spørre en profesjonell.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com