Slik installerer teppe med et kne Kicker

February 19

Slik installerer teppe med et kne Kicker


Installering av teppet med bruk av et kne kicker er ikke bare nødvendig, men viktig. Kneet kicker strekker teppet på de installerte tack strimler rundt omkretsen av rommet. Teppe kne kickere også eliminere risikoen for teppe støt som kan produsere stygge resultater. Heldigvis gjør-det-yourselfers kan enkelt og billig leie kne kickere på lokale maskinvare eller hjemme forbedring butikkene.

Bruksanvisning

1 Bruk tykke hansker og klare, vernebriller.

2 Plasser tack strimler 1/2 tommers fra veggene i arbeidsområdet. Bruk en hammer å nagle de tack strimler i undergulvet, noe som gjør at tennene mot veggen.

3 Fest teppepolstring til undergulvet med teppe klebemiddel, butting endene av polstringen mot klebestrimler, men ikke dekker dem.

4 Plasser teppe på gulvet, sentrert i rommet. Tillat teppe 24 timer for å bosette og ventiler.

5 Fest en 3-by-3-fots delen av teppet på de tack strimler ligger innenfor start hjørne. Bruk hendene til å trykke på hjørnet av teppet på tennene på takle bånd, slik at 3 inches ekstra mot veggen.

6 Plasser utstående tenner, som ligger på bunnen av kneet kicker, inn i teppet en tomme fra veggen.

7 Knock din dominerer, eller sterkest kneet inn i polstret pute av teppet kneet kicker å tvinge teppet for å engasjere seg med tack stripe tennene. Gjenta treffer puten av kneet kicker mot veggen før teppet er sikker og festet.

8 Fortsett å feste teppet til tack strimler langs hele lengden av veggen. Bruk et teppe kniv til å klippe det overskytende teppet kjører opp veggen så det er flush.

9 Flytt til motsatt side av rommet, og strekke teppe med et teppe båre, trekke teppet mot den motsatte veggen fra der du bare var.

10 Fest teppe over tack strimler av banging kneet inn i kneet kicker. Klippe det overskytende teppet i flukt med veggen, med teppe kniv.

11 Gjenta denne prosessen for de resterende veggene i rommet, klipp bort overflødig teppe i flukt med veggen, med teppe kniv.

12 Plasser en trapp verktøy på kanten av teppet, og hammer det så teppet presser ned under grunnkort. Gjenta denne prosessen sammen hver vegg.

Hint

  • Mål teppe padding og teppe med et målebånd for å passe i rommet, slik at en ekstra 3 til 4 inches av tepper mot veggene rundt omkretsen av rommet.
  • Teknikken for bruk av teppet båren er lik ved hjelp av kneet kicker. De har begge tenner som koble inn i teppet, slik at du kan strekke og dra i tepper for å fjerne rynker og ujevnheter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com