Slik Dekorer med brent oransje farger

January 13

Slik Dekorer med brent oransje farger


En av de første trinnene i hjemmet design er fargevalg. Tillegg av en aksent farge, for eksempel brent oransje, kan legge til et snev av varme til alle rom i hjemmet ditt. Par en brent oransje aksent med mange andre farger som hvitt, krem, blå, brun, brun, rød, grønn eller lilla. Alle farger ved siden av eller over fra oransje på fargehjulet vil paret pent med rike farger. I tillegg til utallige fargekombinasjoner, kan brent orange brukes i nesten alle design, fra moderne til tradisjonelle.

Bruksanvisning

1 Plukk opp maling fargeprøver eller små malingsprøver hos din lokale maling butikken og plassere dem på rommet ditt. Fargen du velger for et soverom vil sannsynligvis ikke være den samme fargen du vil velge for en stue.

2 Maling små prøver av brent oransje nyanser du velger, enten på veggen eller et stykke avfallstre. Sammenlign disse fargene under forskjellige lysforhold, som for eksempel dagslys, fluorescerende og glødende lys. Bestem farge som fungerer godt under alle lysforhold stede i rommet.

3 Paint bare en aksent vegg for en pop av farge eller for å legge til et fokuspunkt i rommet ditt der ingen arkitektoniske detaljer eksisterer. Bruk tapet med brent oransje farger eller undertoner for bestemte områder, for eksempel kjøkken eller bad. Hvis du bruker tapet, finne et print som brent oransje er den primære fargen.

4 Legg til flere aksenter hele plassen med brent oransje farge. En stue miljø kan garanterer et stort teppe med brent oransje farger, mens et bad miljø vil ha nytte av et mindre bad teppe eller en overhead lampen med en brent oransje glass skygge. Plasser kunstverk i rommet som plukker opp ikke bare brent oransje farge, men også alle andre farger du har i rommet. Sørg for at din aksent vegg er ikke det eneste stedet hvor brent oransje vises; legge til andre elementer gjennom å skape en sammenhengende plass.

Hint

  • Bruk brent oransje med måte; for mye i ett rom vil gjøre rommet ditt ser mørkt og små.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com