Hvordan lage en Herb tørkestativ

March 30

Hvordan lage en Herb tørkestativ


Et tørkestativ er et viktig element for alle som foretrekker å tørke sine egne urter hjemme. Tørking urter hjemme kan spare mye penger siden butikken kjøpte glass med tørkede urter kan være dyrt. Å ha urter på hånden vil også spare deg for en siste øyeblikk tur til dagligvarebutikk. Kjøpe en urt tørkestativ kan også være kostbart, men du kan lage en hjemme med noen få elementer du sannsynligvis allerede har liggende rundt i huset.

Bruksanvisning

1 Fjern papp backing og glass fra bilderammen. Plasser papp backing på toppen av skjermen, og marker rundt den med en markør. Dette vil sikre at skjermen vil passe rammen. Skjær skjermen langs den markerte linjen. Det bør måle 11 inches av 8 inches.

2 Fest stykke skjermen til den ene siden av bilderammen ved sentre den på toppen av rammen og stifting det på hver side. Staple nær hjørnene også, for å holde dem fra curling opp.

3 Lim en liten trekloss til hvert hjørne på den ene siden av rammen. Dette vil gjøre bena for stativet så luften vil sirkulere rundt urter som de tørker. Hvis tjene mer enn ett rack, vil disse bena hvile på toppen av et annet rack. La limet på gras tørkestativet tørke helt før du legger urter på den.

Hint

  • tre barns brev blokker kan brukes som bein for stativene, og er mye billigere enn å kjøpe tre blokker fra jernvarehandelen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com