Hvordan legge til Bone Meal til en Tomato Garden

August 9

Hvordan legge til Bone Meal til en Tomato Garden


Gartnere voksende tomater ofte befrukte dem med diverse ingredienser for å oppnå best mulig avkastning. Det starter med endring av hagejord for å gjøre det rik på organisk materiale. Ved planting tid, legger bonemeal til hvert plantehull for å øke fosfornivå. Rikelig fosfor gir sterke og dype røtter og bugnende blomster. Bonemeal utgivelser langsomt inn i jorda for å gi tomater en jevn tilførsel av næringsstoffer som de vokser.

Bruksanvisning

1 Klargjør planting området om våren. Dyrke jorden til en dybde på 6 til 8 inches med en hage spade. Tilsett 2 til 4 inches av kompost over jordoverflaten for å forbedre drenering og jord sammensetning. Rake jordoverflaten glatt.

2 Dig hull for tomatplanter. Gjør hullene ca 1 fot dype og 3 fot fra hverandre.

3 Tilsett en kopp bonemeal til bunnen av hvert hull. Du kan også legge til en ss. Epsom salt til hullet for en magnesium boost, to eggeskall for ekstra kalsium og en scoop av tørr alle formål gjødsel for generelle næringsstoffer.

4 Plasser en tomatplante i hvert hull, plassere den slik at jord nivå når bunnen stilkene. Fyll jord i rundt tomatplante, oppstrammende den forsiktig med hendene.

5 Gi tomatplanter en grundig vanning umiddelbart etter at du er ferdig med å plante dem.

6. Påfør en side dressing av bonemeal når de første blomstene ser ut til å holde tomatplanter sunt. Grav en grunn grøft ca 6 inches bort fra planter og strø en halv-tommers-dyp og halv-tommers bred linje av bonemeal i grøften. Skrap på bonemeal i jorden med en hånd rake og vanne jorda grundig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com