Hvordan Design en Poolside Kitchen Bar Utenfor

January 12

Hvordan Design en Poolside Kitchen Bar Utenfor


En bassengbar kjøkkenet eller bar er en fin måte å utvide brukbare boareal utendørs og legge til et underholdningsområdet hjem til deg uten kostnad og avbrudd av store bygging. Legge til et fullt utstyrt kjøkken ved siden av bassenget kan også øke verdien av ditt hjem. Det viktigste å vurdere når du utformer ditt utekjøkken er hvor mye du vil bruke den og til hvilke formål.

Bruksanvisning

1 Vurdere brukbar plass. Vurdere området ved siden av bassenget for å finne ut hvor mye plass du egentlig har for en utendørs kjøkken og bar. Noter trær og busker som kan være i veien samt eventuelle permanente strukturer som ikke kan fjernes.

2 Identifiser den primære funksjon av plassen. Hvis du vil være matlaging og spising utendørs vil du trenger både en grill og et bord. Belysning er viktig hvis du har tenkt å bruke den utendørs kjøkken for kvelden underholdende. Du trenger en vask og tilstrekkelig lagringsplass for drinker når du bruker baren.

3 Velg hvitevarer eller andre fasiliteter du ønsker å inkludere. Få detaljerte spesifikasjoner på disse apparatene. Du må vite hvor mye plass å bevilge for hvert apparat og også hva elektro og VVS må hvert apparat har.

4 Plan for elektrisitet og VVS behov basert på dine apparater og planlagte bruk av utendørs kjøkken. Ta kontakt med din by bygging koder for strøm og avløp tillater krav.

5 Velg materialer for din utendørs kjøkken. Tenk at kjøkkenet vil bli utsatt for elementene, så du bør bruke murstein, stukkatur og andre materialer som er egnet for utendørs bygging.

6 Tegn en detaljert plan for din utendørs kjøkken bruker millimeterpapir. Ta med alle hvitevarer, elektrisitet, avløp og strukturelle elementer som du ønsker å inkludere.

Hint

  • Grillen er det viktigste elementet i ditt utekjøkken design. Start designprosessen ved å bestemme hvilken størrelse og type grill du trenger og legge til andre elementer fra det punktet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com