Hvordan Prep et bad tak for maling

November 7

Hvordan Prep et bad tak for maling


Den viktigste delen av å male et bad taket er forarbeidet. Hvis du grundig prep din taket før male det, kan du gjøre en sprukket, bretter eller mugne taket ser ut som nye igjen.

Bruksanvisning

1 Fjern så mange gjenstander fra badet som du kan eller sette dem på badet skapet. De vil bli veldig skitne hvis du lar dem ut. Også legge en presenning over gulvet for å gjøre opprydding enklere.

2 Åpne alle vinduer og lukke døren for å fremme ventilasjon. Hvis du har et bad fan, slå den på.

3 Først må du fjerne gammel maling som fremdeles ligger på taket. Bruk sparkel til skrap av så mye av det som du kan. Hold kniven til en lav vinkel, og ikke skrap taket for hardt, eller du kan grave i taket og lage groper som du er nødt til å puss senere.

4 Sand taket for å fjerne resten av den gamle malingen. Mens du er sliping, fjerne enhver overflate mugg på taket.

5 Bruk sparkelmasse og bruke den til noen sprekker eller groper i taket med en sparkel. Ikke bekymre deg hvis det ikke er helt flatt. Bare sørg for at de sprekker og hull er fylt.

6 Vent 24 timer for sammensatte tørke før sliping. Sand overflaten med en 150-sandpapir eller finere å unngå skrapemerker.

7 Bruk en våt klut over hele taket for å forsiktig tørke av støv. Dersom det kommer støv i malingen, vil det ikke holde seg så lett. Nå er du klar til å male.

Hint

  • Bruk en elektrisk slipemaskin hvis mulig. Elektrisk Sanders ikke bare jobbe mye raskere, men de kan også gi rom for en glattere finish.
  • Vurdere å installere et bad fan hvis du ikke allerede har en. En vifte vil redusere fuktighet og vil bidra til å forhindre mugg fra forming på taket, og dermed gjør din maling jobb vare lenger.
  • Ta hyppige pauser når du arbeider på et tak for å unngå nakke og skuldre.
  • Bruk alltid vernebriller og maske mens sliping og tak. Støvet faller rett på ansiktet ditt.
  • Ikke bruke dusjen i 24 timer etter maleri.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com