Hvordan lage utendørs hage Signs

July 4

Hvordan lage utendørs hage Signs


Treskilt legge banale sjarm til plen og hage. En enkel hage tegn er laget av malt parkett med en innsats for å sette inn tegnet i bakken. Pre-produserte tre skiltene er tilgjengelig, men å lage din egen tegn lar deg tilpasse den til din stil og personlighet. Formen, bilder, tekst og størrelse på en hjemmelaget tre hage tegn kan alle bli skreddersydd for å passe dine behov og å kompliment hjemmet ditt ytre landskapet.

Bruksanvisning

1 Tegn den ønskede formen på tegn på en 3/4-tommers tykke stykke hardtre, med en blyant. Formen kan være enkle - slik som et rektangel, en sirkel eller en trekant - eller den kan være mer kompleks, slik som et hus, tre eller dyr. En vanlig størrelse for en enkelt-stake tegn er rundt 10 til 12 inches høy og 14 til 16 inches bred.

2 Klipp ut formen, ved hjelp av en elektrisk sag. For avrundede eller andre intrikate kutt, bruk en sag med et smalt blad, for eksempel en stikksag, båndsag eller bla sag. Sand kuttet kantene for å jevne dem ned med 120-sandpapir.

3 Skjær en 16- til 20-tommers stykke en 1-tommers-by-2-tommers bord for innsatsen. Lengden av innsatsen avhenger av hvor høyt du vil at skiltet skal være. Skjær den ene enden til et V-formet punkt for enkel innsetting i bakken. Sand kuttet kantene med 120-sandpapir.

4 Sand alle overflater, ved hjelp av 220-sandpapir. Tørk av tre med en fuktig klut for å fjerne alt slipestøv.

5 Prime innsatsen og skilt (foran og bak) med en høy kvalitet, utendørs primer. La primeren tørke.

6 Mål og merk den horisontale senter på baksiden av skiltet, for å finne ut hvor du skal feste innsatsen.

7 Drill to pilothull, 3 til 4 inches hverandre, på toppen av staven. Linje innsatsen opp med midtmerket på baksiden av skiltet. Toppen av innsatsen skal være 4 til 6 inches under øvre kant av skiltet.

8 Fest innsatsen til baksiden av skiltet med en 1/2-tommers treskruer.

9 Paint hele tegn (foran og bak) og stake med en grunnfarge, med en høy kvalitet utendørs maling.

10 Trace ordene og bildene du ønsker på skiltet, ved hjelp av en blyant. Hvis du ikke ønsker å tegne tegnet på frihånd, kan sjabloner brukes til maling.

11 Mal tekst og bilder en annen farge som komplimenter og skiller seg godt ut fra grunnfarge, ved hjelp av kunstnerens pensler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com