Guide Frigidaire Oppvaskmaskin Feilsøking

March 29

Guide Frigidaire Oppvaskmaskin Feilsøking


Familier stole på deres Frigidaire oppvaskmaskin å rense sine retter etter måltidet slik at de kan fokusere på andre, mer interessant, aktiviteter. En dårlig oppvaskmaskin ikke alltid trenger oppmerksomhet av en kvalifisert tekniker; feilsøking guider gjør deg i stand til å utelukke vanlige problemer, en etter en, til apparatet er reparert. Hvis oppvaskmaskinen fremdeles ikke vil starte i slutten av feilsøkings bør du kontakte en profesjonell tekniker for å undersøke apparatet. Den nøyaktige plasseringen av knapper og deler kan variere avhengig av eksakt modell av oppvaskmaskinen.

Bruksanvisning

1 Kontroller kontrollene er satt for en rengjøringssyklus: ikke trykk "Tallerkenvarmer" hvis du vil oppvaskmaskinen til å utføre en rengjøringssyklus. Husk å trykke "Start" når du er klar til å begynne etter å ha lagt vaskemiddel. Vri hovedhjulet for å endre rengjøring alternativer.

2 Hold nede "Lås opp" eller hengelåsikon knappen i noen sekunder, avbryter "Child Lock" -funksjonen. Dette sikkerhetstiltak hindrer barn å gjøre endringer i kontrollene mens oppvaskmaskinen er rengjøring eller starte maskinen mens uten tilsyn. Kontrollene vil ikke svare før låsen er kansellert. Ikke alle Frigidaire apparater er utstyrt med denne funksjonen.

3 Re-arrangere elementene inne i oppvaskmaskinen, og pass på at ingenting blokkerer spylearmene eller lent mot baksiden av døren. Oppvaskmaskinen gir dårlige resultater når spylearmene ikke er i stand til å snu. Apparatet vil ikke starte uten at døren er helt lukket.

4 Trekk oppvaskmaskinen fremover slik at du kan se de elektriske ledningen og vannslanger. Påse at ledningen er fortsatt koblet til en stikkontakt og at strømmen er slått på. Rett ut eventuelle knekk i vannslangene slik at vannet kan strømme fritt inn og ut av apparatet. Sjekk vannavstengningsventiler er åpne hvis du nylig har hatt apparatet reparert eller flyttet.

5 Tilbake eventuelle utløste effektbrytere eller erstatte noen sikringer i ditt hjem elektriske kretser. Du vil merke kraften til andre apparater kutter ut når en breaker turer eller sikringen går. Ta kontakt med en elektriker hvis du er usikker på hvordan du skal tilbakestille en breaker eller erstatte en nasjonal sikring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com