Floor Tile fjerning

June 8

Floor Tile fjerning


Fjerne keramiske gulvfliser er aldri en enkel proposisjoner, og det blir enda vanskeligere hvis du ønsker å bruke dem. Å få fliser av i ett stykke, avhenger i stor grad på backing som de er limt. Dersom undergulvet er kryssfiner, det finnes verktøy og teknikker du kan bruke til å gjøre jobben enklere og muligens spare fliser, men hvis det er betong, må du kanskje ty til en slegge.

undergulvmaterialer

Når flisleggere lime fliser til en kryssfiner undergulvet, de må først installere et underlag. Det kan være et tynt ark av kryssfiner eller, oftere, sementfiberplater. Hvis en av disse er bak flisene du ønsker å fjerne, kan du være i stand til å lirke ut backing og ta flisen med det. Det er ikke mulig å gjøre dette, men hvis støtten er limt til et betonggulvet. Fliser som er innmurt er ofte sitter på tjære papir som i likhet med andre backing materiale, kan fjernes med flisen fortsatt knyttet til den.

Verktøy

Du må chip bort noen fliser før du kan bruke andre verktøy for å fjerne resten av dem, og for dette trenger du en kald meisel og en slegge. Når du har utsatt støtte, en bajonettsag eller en strøm skraper er to verktøy du kan bruke til å skjære gjennom den. Du trenger også en håndskrape for å skrape av limet og en flat lirke bar å lirke opp backing. Når du chip bort fliser med en hammer og meisel, skår er sikker på å være flyr rundt, så bruk vernebriller og vernehansker.

teknikker

Hvis du skal fjerne fliser fra et relativt lite område, og ikke ønsker å spare noen, kan du bare bryte dem opp med en slegge og skrape limet med håndskrape. For å fjerne fliser fra et større område, skjære gjennom støtten med en bajonettsag eller makt skraper og jobbe en lirke bar under backing. Når du lirker støtte opp, vil det løsne med undergulvet, og du kan fjerne det og ta flisene ut av det senere. Noen av flisene vil sannsynligvis løsne når du lirke opp backing.

betraktninger

Før du begynner å fjerne fliser, ta ut noen kamper, som toaletter eller frittstående vasker, og beskytte treverket med slipp duker eller plast. Prosedyren er sannsynlig å generere mye støv, så det er også en god idé å skille rommet du arbeider i fra resten av huset med plastfolie eller drop kluter. Etter at flisen er fjernet, vil undergulvet bli grundig gravd. Du kan klargjøre den for nye gulv ved å fylle de Gouges med tre filler eller gulvavrettingsmasse og deretter slipe den ned med en båndsliper når det tørker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com