Monteringsanvisning for en vertikal vindu klimaanlegget

May 6

Monteringsanvisning for en vertikal vindu klimaanlegget


En horisontal vindu er rektangulær, bredere enn den er høy, og lysbilder åpne fra siden. Hvis du bor i et hjem eller har et kontor med ingen sentral air condition, er et vindu enhet klimaanlegget ønskelig under varme sommermånedene. En standard vindu enhet klimaanlegget er en usannsynlig passer for en horisontal vinduet, og du vil trenge på som passer en horisontal glidende vindu, slik som en vertikal vindu enhet. Hvert vindu enhet klimaanlegget leveres med et monteringssett eller et sett med installasjons forsyninger, som inkluderer skruer, konsoller og vær sel. Disse er nødvendige for en riktig og sikker vertikal montering.

Bruksanvisning

1 Juster den medfølgende støtte spenne på bunnen av plattformen komponent. Rett spenne slik at den vender mot fronten av plattformen, sette inn en skrue i hullet og skru den medfølgende mutteren på den. Bekreft at støttestag er stramt.

2 Åpne vinduet og sentrere plattformen i vinduskarmen 9 inches bort fra karmen. Ulike enheter kreve mer eller mindre plass. Bekreft at støttebraketten er avstivet mot ytterveggen. Bor hull gjennom hullene på plattformen i karmen. Fjerne plattformen.

3 Peal baksiden av sporet tetning og trykker på en brikke til sporet innsiden av rommet for å hindre luft fra å lekke fra bunnen av enheten.

4 Plasser plattformen på plass i vinduskarmen og sett inn medfølgende skruene inn i hullene. Skru skruene på innsiden spor ved hjelp av en skrutrekker eller drill. Plattformen skal være tiltet litt bakover slik at overskytende fuktighet å renne fra baksiden av enheten.

5 Mål innsiden av vindusåpningen fra topp til bunn. Måle høyden på den vertikale luftkondisjoneringsanlegget og trekker den fra vindusåpningen målingen. Marker nummeret på plast vindu panel. Skjær panelet fra den ene siden til den andre på mark med en fin-tann sag. Slip plastpanelet i den medfølgende ramma. Raset panelet rammen over toppen av enheten inn i sidekanaler.

6 Juster hullene på side kanaler med hullene på sidene av vertikal enhet, setter de medfølgende skruene gjennom hullene i kanalene og skru inn skruene i sidene av enheten med skrutrekkeren.

7. Skjær to stykker av tetningen med saksen som er den nøyaktige lengden av enheten. Peal ryggen bort og trykk på pakningen til baksiden av rammen.

8 Fjern frontpanelet på enheten og sett den vertikale luftanlegget inn i vindusåpningen på toppen av plattformen, slik at sidene av enheten baken opp mot karmen.

9 Skyv vinduet over inn i, til det ligger i kanalen på den siden av enheten.

10 Place L parentes mot siden av det åpne vinduet der vinduet låsene. Skru en side i rammen, og den andre inn i vinduet. Brakettene hindre at vinduet åpnes fra utsiden.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com