Hvordan henge Faux Wood Blinds

April 11

Hvordan henge Faux Wood Blinds


Faux tre persienner er et flott tillegg til ethvert hjem eller stue. De vil ikke deformere, splitte, sprekk, chip, fade over tid, og de kan bli behandlet for å motstå støv og skitt, noe som gjør dem lettere å rengjøre. Noen forhandlere, som The Home Depot, custom-kutt faux tre persienner til størrelse enten mens du venter, eller å plukke opp senere. De er en svært rimelig alternativ til sine real-tre kolleger, noe som gjør dem en svært populær dekor element. Sprucing opp hjemmet ditt med nye vindu gulvbelegg har aldri vært enklere, og installasjonen er et blunk.

Bruksanvisning

En Bestem om du ønsker å montere persienner inne i vinduet casing eller utsiden av vinduet casing, og deretter måle mellomrom.

2 Hvis tilgjengelig, har persienner tilpasset kuttet for å passe vinduene. Ellers spesialbestilling persiennene ved hjelp av målinger som ble tatt.

3 Når du mottar persienner, feste monteringsbrakettene på hensiktsmessig måte (for enten en innvendig eller utvendig montering).

4 Fest Valance klipp til hodet skinnen. Skyv hodet skinnen inn i parentes og engasjere holderne.

5 Fest Valance til hodet skinnen. Arbeid blind ved å åpne og lukke blind og ved å vippe lamellene opp og ned.

6 Fest ledningen klamp til veggen (valgfritt).

7 Installer hold ned parentes (valgfritt).

8 Forkorte lengden på blind hvis ønskelig ved å følge anvisningene i blinde emballasje.

Hint

  • Faux tre blinds er ideell for rom i hjemmet som opplever høyere nivåer av fuktighet som kjøkken og bathroom.Clean blinde jevne mellomrom med en myk klut, fjærkost, støvtørking mitt eller støvsuger vedlegg.
  • Fargene varierer fra fargebad. Innkjøps persienner minst ett rom om gangen for å sikre at fargen på blinds ikke vil bli påvirket av fargebad variances.Refer til installeringsinstruksjonene som følger med blind for mer spesifikke installasjonsteknikker, krav og spesielle hensyn, om noen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com