Sykdommer i Lønnetrær

March 28

Å vite vanligste symptomene på sykdommen i lønn trær kan hjelpe deg med å identifisere en trussel mot treet og behandle problemet tidlig, samt hjelpe deg å hindre sykdommen i å spre seg til nærliggende Maples.

typer

De vanligste typene av sykdom i lønn trær er anthracnose, sapstreak, lønn wilt og tjære spot. De har karakteristiske symptomer og posere varierende grad av trussel mot den infiserte treet.

Identifikasjon

Misfargede blader og tap av blader er de primære symptomer på syke Maples. Lilla-brune eller svarte flekker på bladene indikerer Anthracnose eller tjæreflekker, som ikke er livstruende. Brown eller svidd utseende blader eller bare flekker i løvverket indikerer lønn wilt eller sapstreak, som kan drepe treet.

effekter

Anthracnose og tjære sted er ikke farlig i seg selv, men kan øke treets mottakelighet for andre sykdommer. Maple wilt kan være dødelig, men treet kan komme med tid og ekstra vanning. Maples med sapstreak vil ikke gjenopprette og bør kuttes ned.

Advarsel

Syke Maples kan lett spre sykdom til nærliggende trær. Hvis du har en syk tre i nærheten av friske trær, beskjære noen mindre lemmer fra den syke treet for å se etter bruning eller olivenfarget striper i skogen. Disse symptomene indikerer lønn wilt eller sapstreak, og mener treet bør kuttes ned.

Forebygging / løsning

Regelmessig vedlikehold, inkludert vann, gjødsel og regelmessig beskjæring, er den beste måten å beskytte dine trær fra sykdom. Hvis du merker symptomer på sykdom i din lønn, søke hjelp for å diagnostisere og behandle problemet så snart som mulig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com