Hvordan ta fra hverandre en Steel Shed

April 27

Hvordan ta fra hverandre en Steel Shed


Steel skur, ofte reist i bakgården til et hus for oppbevaring lagre av verktøy, er svært nyttige ting å ha rundt. Men noen ganger trenger du å demontere skur for praktiske formål. Enten du beveger skjulet, selge den eller bare resirkulere den, slik at du kan få en ny en, er det viktig at du tar den fra hverandre nøye, spesielt hvis du vil at den skal være i forsvarlig stand til å sette opp igjen senere.

Bruksanvisning

1 Gå gjennom monteringsanvisningen for stål skur hvis du har den på hånden. Det er ikke nødvendig, men det hjelper når du ser i hvilken rekkefølge skjulet ble satt sammen, for da kan du bare snu trinnene for å ta den fra hverandre.

2 Finn ut hvor støttene for stål skur er. Det bør være minst en pol eller støtte søyle i skjulet. Se på hva som stang eller søyle støtter, og hvilken festeanordning benyttes til å holde bæreren på plass. For eksempel vil en enkel skur har et tak som er holdt på plass av en stang feste stål i sentrum, og ytterligere feste i kanten av taket for å holde den på plass.

3 Fjern festene. Pass på at du fjerner de minst nødvendige festene først, og at hver del av skuret har skikkelig støtte til fjernet. Begynn med taket, fjerne festene (bolter, skruer, spiker, etc.) fra kantene på taket og deretter opp til midten støtte punktet. Fjern festene fra støttestang siste, og ta biter av taket ned. Så hverandre veggene ett om gangen, som støtter dem inntil alle skruene er ute og veggene kan legges ned. Om nødvendig fjerner gulvet også.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com