Tips for å male over Metal Siding

June 20

Når du vurderer å male over metall ytterkledning, er det viktig å se på kvaliteten på produktet du tenker på å kjøpe, hva slags metall som ytterkledning er gjort, og måten metallet ytterkledning er brukt. De fleste bobiler og skur har metall ytterkledning, og hvis skikkelig forberedt og malt, varer metall ytterkledning i lang tid, tåler elementene godt, og ser nymalt i mange år.

materialer

Metal er et vanskelig materiale å male over på riktig måte. Vær forsiktig når du velger en primer som metall ytterkledning krever et strøk med primer for å skjule ujevnheter, dekker gammel maling og obligasjons ny maling på glatt underlag. Velge en oljebasert primer laget for metall anvendelser.

Unngå å bruke lateksbaserte primere. Latex primere ikke holder seg på riktig måte til metall ytterkledning og reagerer med metall, og skaper en gass som danner bobler under lag med primer, til slutt fører til maling av fasader. For ytre strøk med maling, bruke 100 prosent akryl latex utvendig maling.

Klargjøre Surface

Fjern spiker, maskinvare, hengsler og skodder. Rengjør overflaten med en kvalitet cleanser som ikke skader metalloverflaten grundig. Et godt valg er pulverisert biologisk nedbrytbart vaskemiddel. En kratt pensel fungerer fint å vaske metallet ytterkledning. Bruk en strøm vaskemaskinen for å fjerne rusk og vedvarende skitt. Pass på at vannet ikke går mellom ytterkledning sømmene og forårsake råte skader på tre under.

Finn hull eller bulker og reparere de med kitt beregnet for utendørs bruk. Etter at det er tørt, sand det sikre en jevn overflate, tørk vekk støv eller rester, og forberede seg til å legge primer.

Grunning og Maleri

For å sikre full dekning, bruk en primer farget for å matche fargen på maling som går på metallet ytterkledning. Bland en gallon av primer med en halvliter maling tynnere for å sikre riktig inntrengning i de laveste nivåene av maling fortsatt på metallet ytterkledning. Etter bruk en primer, la primeren tørke grundig, og påfør et lag om nødvendig.
.
Unngå å male på varme eller overskyet dager. Fuktigheten i konflikt med maling og primer evner å holde seg til overflaten. Påfør lakken med enten en børste eller en spray pistol; en berg ikke komme inn i spor eller bulker som forblir på metallet ytterkledning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com