Hvordan erstatte en vanlig dør med en skyvedør

May 20Skifte en vanlig svingdør med en glidende, eller lommen, dør er en effektiv måte å dra full nytte av mer plass området. Sette dør i veggen frigjør den vanlige svinge banen område av standard døren og tillater veggen vanligvis skjult av en svingdør for å bli brukt som en del av resten av rommet. Mens denne transformasjonen er ikke en lett eller rask jobb, kan det gjøres med tilstrekkelig snekring ferdigheter og erfaring.

Bruksanvisning

1 Mål veggen der skyvedør vil bli plassert. Sørg for at du har minst to ganger bredden av den vanlige svingdør, pluss 3-4 inches plass i monteringsveggen. Kontroller at veggen bolig lomme døren er ikke en bærende vegg for hele strukturen. Ikke rive i en bærende vegg. Ring fagfolk. Undersøke den delen av muren som skal huse døren for å bekrefte at det ikke er elektriske ledninger, stikkontakter og brytere. Ring en elektriker hvis det finnes ledninger i veggen.

2 Bruk en bajonettsag å så gjennom neglene holder svingende dør og ramme, frigjøre hele døren og rammen. Få hjelp til å sette hele forsamlingen ut av åpningen. Skjær ut gips ved siden av den nye åpningen å avsløre veggen stenderne. Skjær ut den delen av gips over den gamle dørkarmen. Klipp neglene som holder døren header på plass og fjerne det.

3 Skjær en 2x4 lenge nok til å bli den nye header for lomme døren. Nail den på plass i begge ender, og bruke skruer for å feste den til krøpling studs i midten. (The Cripple studs er studs saget gjennom og bunnen 2/3 fjernes for å gjøre plass til den lomme døren forsamlingen. Den øverste 1/3 som er igjen er krøplingen stud.) Bruk en hack så å klippe den glidende spor fra lomme dør kit til den nye rammelengde. Skru den på plass gjennom monteringsbrakettene i hver ende. Sett Split studs i gulvet parentes og spiker i topper til spissen. (Splitt studs er de halvbredde studs i lommen forsamlingen at lommen døren vil gli mellom.)

4 Fest døren maskinvare og henge døren. Juster for nivå, og sørge for at døren går lett og fritt, som du låse i justeringsmutterne.

5 rehang gips som ble fjernet for å få døren installert. Bruk gips lim og trådløs skrue pistol. Sett hodet av pistolen til litt begrave hodet på skruene. Fest gips til veggen stenderne. Påfør gjørme og etterbehandling bånd til gips leddene. Sand og male gips for å matche eksisterende vegger.

Hint

  • Ta kontakt med en profesjonell, hvis det er nødvendig for å bekrefte om veggen er bærende eller ikke.
  • Med mindre du har omfattende bygging og ombygging erfaring, ikke prøv denne jobben uten lisensiert hjelp.
  • Vær forsiktig med sag og alltid bruke vernebriller når du sager metall (spiker).

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com