Hvordan Grow Dwarf Forbedret Meyer Lemon Trees i Houston

July 24

Hvordan Grow Dwarf Forbedret Meyer Lemon Trees i Houston


Dwarf forbedrede Meyer sitrontrær er hovedsakelig dyrket i potter og er hardføre enn andre varianter av sitrontrær. Den forbedrede rekke ble utviklet på 1960-tallet av Four Winds Growers å være motstandsdyktig mot et virus som drepte den opprinnelige Meyer sitron variasjon. Forbedret dverg Meyer trær produserer mellomstore sitroner og, ifølge Plantea nettside, vanligvis har en overflod av frukt. Hvis du bor i Texas, kan treet være utendørs året rundt fra midten av staten til sørspissen.

Bruksanvisning

1 Sett 2 inches av småstein i en 10- til 15-gallon plante potten. Fyll den 3/4 full av en torvmose-baserte voksende mix. Hvis blandingen ikke har sand i det, bland i 50 prosent steril sand med en hånd spade.

2 Grav et hull i midten av potting mix stor nok til å romme røttene av dverg Meyer sitron treet. Sett røttene i jorden og fylle hullet med ekstra jord. Hold hele bagasjerommet over jorda linje.

3 Spre en 2-tommers-tykke lag av organisk mulch over toppen av jorda for å hjelpe bevare fuktighet under varme Texas somre.

4 Vann jorda godt før det er fuktig i en 4- eller 5-tommers dybde. Test fuktighet ved å grave fingeren i jorda. Etter den første planting, ikke la jorda tørke ut. Dette vil kreve daglig vanning i Texas somre og en eller to ganger i uken vanning resten av året.

5 Finn anlegget potten utendørs i et sted som mottar direkte sollys. Den optimale plasseringen er på sørsiden av huset eller bygningen.

6 Gjødsle forbedret Meyer sitron treet en gang per måned med en flytende gjødsel laget for sitrustrær. Følg anvisningene på pakken for riktig dosering mengder og bruke to til tre timer etter vanning.

Hint

  • Hvis du bor i Nord-Texas, flytte anlegget potten innendørs starter i slutten av oktober eller november før temperaturen faller under frysepunktet.
  • Hvis du ønsker å holde Meyer sitron treet blomstrer året rundt, ta den inn før temperaturen synker under 55 grader om natten.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com