Kjennetegn på en Water Lily

July 23

Kjennetegn på en Water Lily


Vannliljer bestå av flere arter av vannplanter, som hver har en forskjellig oppførsel og konfigurasjon. Likevel, disse plantene har særpreg og noen aspekter av deres vekst er unike for gruppen. Noen av disse trekkene er felles for kun utvalgte vannliljer, mens andre deles av alle.

Bloom

Vannliljer er våren og sommeren bloomers som blomstrer i en enkelt forseggjort og vakker blomst. Nyanser av vann lilje blomst spenner fra hvitt og gult til blått, lilla og rød med flere arter som bytter fra et lys til mørkere farge som blomstringstiden kommer til en avslutning. Blomsten har noen ganger så mange som 24 kronblader og er fortsatt i blomst for bare en del av dagen. Hvite vannliljer åpne i morgen, mens rosa Comanche vannliljer åpen om kvelden. Disse liljer danner en frukt i sitt sentrum etter blomstring eller, som i tilfellet med den hvite Lotus, blomst som de bærer deres frukter.

løv

Som gjenkjennelig som en lilje blomst er bladene som omgir den. Vann lilje blader, kalt lilje pads, er tykk og spenstig blader som flyter langs overflaten av vannet i umiddelbar nærhet til vannlilje. Lily pads gjøre det samme arbeidet som går på landplanter, samle sollys for anlegget å fortsette fotosyntese og utveksle gasser. Vann lilje bladene er tykkere enn andre blader og forbruker et stort område, noen ganger større enn blomsten selv. Dette hjelper lily pads holde seg over vann selv når frosker hoppe på dem.

Lukt

Mange, men ikke alle, vannliljer er velduftende og produsere en floral eller sitrus lukt, avhengig av art. Den amerikanske hvit vannlilje kalles duftende vannlilje på grunn av sin klare lukt. Andre vannliljer som Comanche eller pygmaea helvola ikke har duftende blomster.

Stengelen

Stilkene av alle vannliljer nå dypt under overflaten av vannet og inn i møkk og gjørme av elva eller dam nederst. Disse harde deler av anlegget er mer enn i stand til å opprettholde sitt grep også i en sterk strøm og koble blomstring del av anlegget for å rotstokker i bunnen, som samler nitrogen og andre næringsstoffer som er nødvendige for planteutvikling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com