Hvordan bruke en Topsy Turvy å vokse jordbær

August 1

Hvordan bruke en Topsy Turvy å vokse jordbær


Du kan enkelt vokse jordbær, en deilig og sunn frukt, med bruk av en Topsy Turvy jordbær planter, også kjent som en opp-ned jordbær bag. Et par av fordelene med å bruke denne metoden for å vokse jordbær inkludere plass bevaring og bekvemmelighet. Du kan henge planter fra en balkong eller veranda og har en tendens til det som trengs uten å måtte dra ut til en hage.

Bruksanvisning

1 Velg en heltre hengende nettstedet for din planter som vil tillate det å motta ca 6 timer med full sol hver dag. Bor et hull i heltre for å imøtekomme en skrue øyet. Sett på plass skruen øyet inn i pre-boret hull ved å vri den mot høyre til ingen tråder å vise.

2 Legg ferdigblandet premium potting jord med slow-release gjødsel opp til det laveste nivået på planting havner i posen. Plant en til to jordbærplanter i hvert planting port. Dekk til røttene grundig med mer potting jord.

3 Gjenta trinn 2 med hvert nivå av posen. Fylle den gjenværende del med jord som ender omtrent 2 inches fra toppen.

4 Sett vanning slange på en veldig treg drypp. Plassere munnstykket inn i vanning lokket på planter i ca. 30 minutter eller nok tid til å mette jorden helt. Vann jordbær hver dag i varme forhold eller hver to til tre dager i moderate temperaturer.

Hint

  • Samsvare med størrelsen av skaftet av skruen øyet til en borkrone av samme størrelse for å bore hullet i veden. Litt litt større enn skaftet er riktig fordi du skal montere skruen øyet i heltre.
  • Helt bærende varianter av jordbærplanter vil produsere mer jordbær enn andre varianter.
  • Trim av løpere på plantene. Dette vil tillate den primære anlegget for å oppnå styrke og vekst.
  • En enkel måte å følge med på om du trenger til vann er å heft posen nøye. Hvis det føles tungt, trenger du ikke å vann. Hvis det føles lys, langsomt tilsett vann til å mette jorden.
  • Ikke forsøk å henge dette planter i ark stein eller vinyl, på grunn av sin vekt. Bare heltre kan støtte den.
  • Unngå vanning på for fort av kursen. Dette kan vaske jord ut av planter og løsne plantene.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com