Hvordan dekke opp en peeling taket

June 7

Hvis overflaten er peeling av et tak, inkludert gips i seg selv, og ikke bare maling, kan det være uopprettelig. En løsning er å bare dekke det opp. Det er flere måter å gjøre dette, inkludert en slippe taket, selv om det ikke vil være et alternativ hvis det eksisterende taket er ikke uvanlig høyt. For en vanlig høyde taket, kan du legge estetisk verdi ved å dekke det med tre. Tretak er konstruert for å klikkes sammen enkelt og feste direkte til takbjelker over gips.

Bruksanvisning

1 Bruk en stud finder for å finne og markere alle bjelkene i taket. Trekke linjer over hele taket som viser forløpet av hver av bjelkene.

2 Mål lengden av taket på den siden hvor du vil starte, som må være vinkelrett på bjelkene.

3. Overfør målingen til et tak planke. Skjær den rett over (90 grader) med en gjæringssag.

4 Sett brettet opp til taket, med riflete siden mot veggen og sitter en halv tomme ut fra det.

5 Nail styret på plass med en trim spikerpistolen, kjøring spiker gjennom ansiktet og inn i bjelkene over den. Bruk to spiker pr bjelke.

6 Bruk en gjæringssag å kutte neste bord til størrelse. Sett rillet siden av det nye styret til tungen siden av tidligere hang styret. Fest det nye styret ved å skyte spiker på en indre vinkel gjennom siden i stedet for ansiktet

7 Gjenta prosessen for å henge hvert bord, krysset taket kurs av kurset.

8 Kutt det siste bordet i lengderetningen for å passe mot langt veggen, ved hjelp av et bord så og forlate en halv-tommers gap. Ceiling trim vil skjule hullene.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com