Hvordan bygge et spisebord i en vegg mellom kjøkken og stue

November 11

Hvordan bygge et spisebord i en vegg mellom kjøkken og stue


Sparer plass eller lage ekstra plass er viktig når du bor i et mindre hus eller leilighet, hvor rommene kan føle kveles. Fold-up bord skape et rom for å spise måltider eller legge arbeidsplass til en mindre enn imøtekommende rom. Når kjøkken og stue er i nærheten av hverandre uten en vegg eller barriere av noe slag, fold-up table ikke bare gir divisjonen, men også fjerner divisjon når det ikke lenger er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Mål veggen plass mellom kjøkken og stue. Bestem hvor langt utenfor en tabell som du kan plassere i dette området. Kjøp en bordplate med disse dimensjonene.

2. Mål høyden av veggen og høyden av bordet er nødvendig. For eksempel; bordplaten må kanskje være 2 1/2 fot fra gulvet for komfortable sitteplasser. Markere dette stedet med en blyant. En 4-fot lange bordplaten er mest praktisk --so at du kan nå toppen når bordet er brettet opp.

3 Cut to 2-by-4-tommers plater til bredden på bordplaten ved hjelp av en bordsag. Sand kuttet kantene av styrene og maling eller beis veden å matche interiøret i hjemmet.

4 Finn stenderne i veggen med en stud finder. Markere disse stedene med en blyant på høydene valgt for tabellen. Den første merket på høyden når bordet er åpent og det andre merket der tabellen kanten når når bordet er lukket. For eksempel: markere studs på 2 1/2 fot og 6 1/2 fot fra gulvet for en 4-fot lange bordplaten.

5 Skru 4-tommers side av en cut to-by-4-tommers bord i veggen stenderne på høyden valgt for den åpne bord, 2 1/2 fot fra gulvet, ved hjelp av 4-tommers skruer. Skru 4-tommers side av andre to-by-4-tommers bord inn i veggen på stedet der bordplaten berører når den er brettet opp, 6 1/2 fot fra gulvet.

6 Koble to bordben til de to hjørnene av den ene enden av bordplaten, skru små hengsler med 1/2-tommers skruer med en batteridrevet drill. Plassere hengslene på siden av bordbenet som vender mot bunnen av tabellen, ikke den siden som vender mot kantene eller vendt mot den andre bordbenet. Når bordet er i oppreist stilling, vil bena tett inn mot bordet ved hengslene.

7. Skrue et pianohengsel, er lengden av bredden av bordet, inn i toppen av tabellen på slutten uten ben. Har en venn holde tabellen opp til tre bord 2 1/2 fot fra gulvet for stabilitet. Skru piano hengslene inn i tre bord på 2 1/2 fot fra gulvet, ved hjelp av to-tommers skruer.

8 Skru side på et fat bolt som har skyve bolten til to-by-4-tommers bord på veggen der bordplaten når når den er lukket. Skru innehaveren av låsen til midten av undersiden av bordet på slutten med bena.

Hint

  • Gjør bordet dekorative ved å legge til et viskelær bord på bunnen for familie notater eller legge et bilde til bunnen.
  • Bolten vil gli inn i holderen låsing av bordet til veggen, noe som betyr at den glidende del av låsen må gli ned inn i låsen i stedet for opp for å hindre at tyngdekraften glir bolten ned på et uheldig tidspunkt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com