Den beste måten å rengjøre Plantation persienner

November 12

Den beste måten å rengjøre Plantation persienner


Plantation tre og vinyl blinds er en elegant tillegg til formelle og uformelle design stiler og bland inn i et bredt spekter av interiør idiomer. Deres brede malte spjeldet flater gjør dem enkle å ta vare på. Litt vanlig liten skur kan lett forhindre oppbygging av sot som krever våt rengjøring, men selv det kan gjøres ganske raskt.

vedlikehold Støv

Hvert par uker til en måned støv dine plantasjen skodder med en fleksibel mikrofiberstav som glir lett gjennom og langs sjalusi og i sine hjørne sprekker. Swiffer gjør en disponibel versjon og det er en rekke på markedet som har en flyttbar og tåler maskinvask hodet i bomull eller chenille. Dette er enorm tid sparere og er svært effektiv i å fange bygget opp støv og løfte skitt.

Wet Rengjøring & Bad Kjøkken Steder

Det er tider og enkelte installasjonsinnstillinger som krever en mer intensiv våt rensemetode. I kjøkken applikasjoner der fett og matlaging damp bli luftbårne og bosette på alt eller i baderom hvor damp fra dusj og overspray fra hårspray og parfyme bosette, fuktig rengjøring persiennene kan bli nødvendig.

Når bare dusting ikke vil klippe det, bland en løsning av en teskje oppvaskmiddel og en gallon av varmt vann. Bruk en ren, myk klut dyppet i løsningen og vridd opp nesten tørr å tørke ned skodder mens i lukket stilling, først på den ene siden og deretter den andre. Skyll kluten hver gang det blir sotete.
Åpne persienner til sitt fulle åpen stilling og skyv klut langs hver av lamellene. Sørg for å tørke ned toppen og sidene av lukkeren framing også, spesielt gesimsen.
Når skitt er løftet, få en bøtte med rent varmt vann og en frisk klut, våt klut og vri den ut til bare fuktig. Tørk ned skodder igjen i samme rekkefølge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com