Washington State Flower Identifikasjon

September 27

Washington State Flower Identifikasjon


Washington state er hjem til mange og særegne blomster som trives gjennom variert landskap av kysten, fjellet og ørken. Som med alle flora, disse plantene varierer i størrelse, farge og selv smak. Lær om egenskapene til noen innfødte blomster, slik at du kan identifisere dem på din neste tur til Washington.

Pacific Rhododendron

The Pacific rhododendron, kjent som "Kongen av busker," er den offisielle Washington state blomst. Omgitt av tykke grønne blader, kommer denne botaniske i nyanser som hvit og lilla (selv om hvitt er mindre hyppig) og spirer mer enn 20 blomstrer hele hver blomst klynge under mai-through juni vekstperioden. Disse Washington blomster gjøre det bra i moderat klima og kan vokse til 6 fot høy under peak. Hensyn må tas slik at kjæledyr ikke kan innta de skadelige giftstoffer som finnes i disse anleggene.

nikker Onion

Med et uvanlig-klingende navn, får nikker løk blomst den tittelen fra måten bladene vokser over toppen av stammen og med ansiktet ned. Videre vokser dette blomstre sammen med løk-duftende, gress-lignende blader som selv smaker som løk. De delikate kronblader kommer i en rekke farger som rosa og lilla og blomster i hele mai og juni. Denne botaniske kan vokse opp til 20 inches og finnes over hele skoger, enger og kyst bløffer.

harvest-Lily

Høsten lilje er lett identifiseres fordi det er funnet i en tykk gruppering av intense, lilla-farget blomster. Heter "Ookow" av amerikanske indianere, er dette blomstre en av de høyere Washington state planter, vokser opp til 3 fot høye i månedene mai og juni. Du kan finne dette anlegget i lavere høyde områder som ikke får for mye sol som klipper, steinete bakker og skoger.

Common Camas

Den vanlige Camas er en blomst som vokser oppover i fem eller flere kron toppene og kommer i slående nyanser av blek blå til dyp og, i noen tilfeller, hvit. Dette bukket flerårig er en mindre plante som vokser opp til 28 inches i høyde og bor sammen med mørke, gress blader som er litt blanke på bunnen. Fant mellom månedene april og mai, kan du finne denne urten i våtere områder av Washington som kyst bløffer og sesong nedsenkede steder.

Western Trillium

En enda mindre blomstre, den vestlige Trillium, arrangeres av tre blader og etterfølges av en enslig, hvit tre petal blomst som inneholder seks pelskledde pollenbærere. Dette anlegget tar minst fire år å vokse fra frø, og, avhengig av alder, kan de trekantede petals være rosa eller lilla. Å nå opp til 18 inches på sitt høydepunkt, kan du finne dette botanisk når den blomstrer i hele mars, april og mai og oppsøke dem i fuktigere områder som bekker eller elvebredder.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com