Slik Dekorer en hage Bird Bath med levende blomster

October 3

Slik Dekorer en hage Bird Bath med levende blomster


Lyst til å forskjønne hagen din fugl bad? Elsker utseendet av blomster som flyter på vannet? Hage inkluderer ofte fugle attraksjoner, og du kan forskjønne dine gården eller hagen fugl bad eller enda flere fugl bad med friske snittblomster. Den flytende blomster noen ganger vare i dager, og disse naturlige elementene ikke bry fuglene.

Vi liker å dekorere vår hage fuglebadet på denne måten jevne hele sommeren, men denne teknikken er også fint for spesielle anledninger som familiegjenforeninger eller utendørs bryllup der du vil ha fugl bad eller fontener å være ekstra spesielt. Dette er også en morsom måte for bøndene å dekorere deres eiendom når du planlegger en agriturisme hendelse.

Bruksanvisning

1 Fyll hage fuglebadet med rent, friskt vann.

2 Velg blomstene. Roses ser vakker i en hage fuglebadet, og det gjør asters, georginer og andre blomster som noe ligner flytende vannliljer. Pass på at de ikke er sprøytet med syntetiske kjemikalier og være forsiktig med blomsterhandler blomster som kan være kjemisk laden. Du ønsker ikke fugler drikking og bading i kjemikalier. Som "kanarifuglen i kullgruven" ordtaket minner oss, fugler er mer følsomme for kjemikalier enn vi er.

3 Skjær blomstene til å bli satt i hagen din fuglebadet. Klipp dem å ha en 2-tommers stammen.

4 Float blomster og re-kutt under vann. Sett blomstene i hagen fuglebadet vann, deretter re-kutte stilkene til den lengden du trenger for å tillate dem å flyte, men har fortsatt en liten stilk venstre (nøyaktige lengden avhenger av vanndybden). Tene dem under vann, vil de ikke forsegle i friluft og vil drikke opp mer vann inn i deres stammer, noe som gjør dem vare lenger.

5 La blomstene i hagen din fuglebadet mens frisk. Fjern når de begynner å falme.

Hint

  • Endre hage fuglebadet vann ofte.
  • Forfatter fraskriver seg ansvar og tilbyr artikkel for pedagogiske formål.
  • Foreldrene har ansvar for eventuelle aktiviteter som involverer barna sine.
  • Forfatterens artikler er registrert med den nasjonale copyright kontoret og beskyttet med Copyscape

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com