Instruksjoner om rengjøring Antique Wood

November 22

Instruksjoner om rengjøring Antique Wood


Rengjøring antikke tre krever litt finesse, som sterke rengjøringsmidler eller metoder kan skade den opprinnelige finish og redusere verdien av den antikke. Dette betyr ikke at du må leve med en skitten eller farget møbel. Et lite skånsom rengjøring vil fjerne synlig skitt, fingeravtrykk eller fett fra antikke tre uten å forårsake noen skade. Husk at når det kommer til rengjøring antikviteter, er mer mindre, og du bør slutte å rense så snart de uakseptable smuss eller skitt er fjernet.

Bruksanvisning

1 Tørk av antikke tre forsiktig med en myk klut for å fjerne skitt eller fingeravtrykk fra overflaten. Hvis dette er nok til å rengjøre antikke tre, trenger du ikke å fortsette rengjøring.

2 Støvsug antikke tre ved hjelp av en børste for å fjerne eventuelle gjenværende smuss. Hvis veden ser rent etter støvsuging, ikke fortsette rengjøring.

3 Bland 2 ss. tyggegummi terpentin og 4 ss. av linolje inn i en liter varmt vann. Bruke vann som er ekstremt varme for å bryte ned olje eller fett på overflaten av treet. Hvis vannet er varmt nok, vil du ikke være i stand til å sette inn bare hånden ned i vannet komfortabelt.

4 Dypp en myk klut inn i blandingen og vri den ut til kluten er bare litt fuktig.

5 Tørk av antikke tre forsiktig med fuktig klut for å fjerne eventuelle gjenværende jord på veden. Prøv å ikke suge veden som du rent fordi for mye vann kan forårsake skade.

6 Tørk antikk tre med en myk klut.

7 Bruk sitron olje eller en voks beregnet for bruk på tre til en ren klut. Tørk av olje eller voks på treet i en sirkulær bevegelse for å forsiktig buff og polere antikke tre.

Hint

  • Fjerne gjenstridige fett eller olje flekker fra antikke tre med white spirit. Påfør white spirit til en klut og gni forsiktig på flekken til stedet forsvinner.
  • Beskytt antikke tre ved å holde den vekk fra ekstreme temperaturer eller fuktighet. Disse forholdene kan akselerere forringelse av treets finish.
  • Bruk tykke gummihansker for å beskytte hendene fra det varme vannet mens rengjøring antikk tre.
  • Du kan også bruke en blanding av 80 prosent vann og 20 prosent ammoniakk til å rengjøre antikke tre, men dette renere kan misfarges eller beis noen typer tre finish. Test renere på en liten, uanselig del av treet før du bruker den til å rengjøre hele stykket.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com