Hvordan Scrap en gammel kull ovn

September 13

Når tidene er tøffe og penger er en mangelvare, er det ofte nødvendig å se etter alternative inntektskilder. Innsamling og gjenvinning scrap metal er et slikt alternativ. Selvfølgelig, å finne tilgjengelige skrap er halve jobben. En gammel kull ovn som ikke lenger fungerer, og tar opp plass lover å tilby massevis av tung, kvalitet metall som kan demonteres og kutt i skrap. Mens det er ikke lett arbeid, vil du sannsynligvis tjene nok penger til å betale en månedlig regning eller laste opp på dagligvarer.

Bruksanvisning

1 Rengjør eventuelle gjenværende aske eller kull ut av ovnen. Bruk en våt / tørr støvsuger for å rense ut støv og rusk som du ikke kan fjernes med en spade.

2 Ta noe på kull ovn som ikke kan selges som skrap. I de fleste tilfeller er firebricks lining forbrenningskammeret av ovnen er det eneste materialet som ikke kan slås inn til en skrapmetall forhandler. Dersom ovnen har en termostat på den, ta den så godt som noen ledninger. Stripe kabelen for å berge kobber.

3 Demontering så mye som ovnen som mulig. Sjansen er ovnen er stor og tung. Bryte ovnen ned i mindre biter vil gjøre det lettere å bevege seg, hvis det er nødvendig. Det vil også gjøre ovnen lettere å få tilgang når det skjæres til skrap. Fjern alle dører, kaminer, håndtak, utvendige plater og venstre over komfyr rør.

4 Bruk en plasmabrenner å kutte kull ovn i mindre deler. Fordi de materialene som brukes i byggingen av kullovner er konstruert for å tåle høye temperaturer, må du bruke en plasmabrenner. En enkel oksygen-acetylen fakkelen vil ikke være tilstrekkelig. Trykk på avtrekkeren på fakkelen å tenne plasma. Sakte veilede fakkelen langs ovnen for å gjøre kutt. For å få den beste prisen for din skrap, bør du ikke ha noen seksjoner større enn 2 fot i lengde eller 18 inches bred (se ref. 1).

5 Separer metallet skjæres fra ovnen. Plasser støpejern i en haug, stål i en annen, og eventuelle andre berget metaller i en annen haug. Igjen, vil du motta mer penger fra skrap forhandleren hvis du går gjennom innsats for å skille metall. Når du er klar, legger skrotet ovnen på en lastebil og ta det med til en lokal skrap forhandler for veiing og betaling.

Hint

  • Bruk alltid nødvendig verneutstyr når du bruker en plasmabrenner. Bruk kraftige arbeidshansker og en farget visir eller briller.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com