Gartner Design Tools

November 4

Planlegger et landskap kan være overveldende for en som aldri har gjort det før, men du kan bruke de verktøyene en profesjonell ville bruke til å designe den perfekte verftet. Enten du bruker et dataverktøy eller papir og blyant, tenke som en designer til å lage en helhetlig og attraktivt landskap design.

typer

Gartner designverktøy kan være så enkelt som et stykke papir og blyant, eller så komplisert som et tredimensjonalt dataprogram. Dette er verktøy du kan bruke til å fysisk planlegge utformingen av hagen din eller verksted. Andre verktøy som et landskap designer bruksområder er farge, tekstur og form av planter og andre designelementer, og ulike måter å plassere de enkelte elementene.

Egenskaper

Les anmeldelser av landskapet design programvare for å vurdere egenskapene til hver enkelt før du velger en. Slike programmer kan være vanskelig å lære, så hvis du ikke har brukt en før, se etter en som har opplæring og andre funksjoner som hjelper deg å lære å bruke den. Fordi et landskap er tredimensjonalt, er det best å velge et program som representerer objekter i 3-D. Spesielt, se etter en 3-D walk-gjennom-funksjon som lar deg se design fra alle vinkler som om du gikk rundt i hagen eller hagen du utformer. Andre funksjoner som er hendig omfatter innstillinger for å simulere lyset under ulike tider av dagen, og en simulator som vil vise deg hva landskapet vil se ut etter at plantene har vokst litt. Utover det, se etter muligheten til å legge til elementer du er interessert i for eksempel vann funksjoner, fortau, trapper og innkjørsler. Hvis du planlegger å bruke programmet i forbindelse med annen programvare, vil du ønsker å sjekke ut hvilke typer filer hvert program vil import og eksport.

fordeler

Fordelen med datamaskiner er at de kan gi tilsvarende faglige råd og assistanse uten kostnaden av en profesjonell landskapsarkitekt. Dataprogrammer kan også hjelpe deg med å visualisere hva design vil se ut. Fordelene med å bruke papir og blyant er at det er ingen læringskurve, og ingen regning. Hvis du er en nybegynner, kan du gjøre noe lesing og planlegge hagen din på nesten ingen kostnad hvis du bare bruker papir og blyant.

betraktninger

Uansett hvilken metode du velger, kan du bruke designerens verktøy av farge, tekstur og form til å planlegge et flott landskap. Bruk farger for å skape en stemning: røde og rosa for en varm stemning, eller kule farger som lavendel og blå for å gi hagen din en avslappende følelse. Du kan lage et fargevalg som har mange lignende farger eller bruke komplementære farger for å legge interesse eller lage en slags plante skiller seg ut. Velg planter og byggematerialer med varierende teksturer for å legge til interesse og bidra til å gjøre det meste av plassen. Integrere og gjenta ulike former eller figurer gjennom tunet for å gi den en enhetlig utseende, og ta hensyn til de linjene som skapes av ulike elementer; bestemme om du vil ha dem rett eller buet, vertikal eller horisontal.

Expert Insight

Hvert verksted er annerledes; du vil ha hagen din og landskap for å gjenspeile din personlighet, så det trenger ikke å være akkurat som naboens. Velg elementer som gir en helhetlig følelse og en følelse av balanse til din hage. Ta hensyn til størrelsen på tunet og huset for å holde ting i forhold, og se etter områder av overgangen der du flytter fra et skogsområde til en åpen gressplen, eller fra et område som er vill i en seksjon der du har en planlagt hage. Bestem deg for en eller to viktigste knutepunkter, men også gjenta former og typer planter for å gjøre verftet ser planlagt og ikke tilfeldig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com