Hvordan å beskjære en Round Leaf Eucalyptus

August 15

Hvordan å beskjære en Round Leaf Eucalyptus


Unge eukalyptustrær har runde blader, som noen ganger omgir de unge plantene 'stengler. Som de fleste eukalyptustrær alder, bladene modnes og blir mindre avrundet. De har også blitt knyttet til stilkene med petioles i stedet vokser direkte fra stilkene. Noen eucalyptus tre varianter, ofte kalt rund blad eucalyptus, holde runde blader som de gamle. Gartnere kan også holde eldre nonround varianter produsere runde blader ved beskjæring dem nok til å holde alle sine blader ung. Den type beskjæring en eucalyptus mottar avgjør om det vokser til en multistemmed busk form eller en høyere trelignende form.

Bruksanvisning

Bush Beskjæring

1 Hakk eucalyptus stammer til bakken hvert år i slutten av vinteren til å vokse en liten eucalyptus busk med runde, unge blader. Denne praksisen, heter coppicing, oppfordrer eukalyptus å vokse flere, stammer buskete, snarere enn en eller to lange stilker. Den holder også nonround eukalyptus varianter vokser runde blader. Eucalyptus planter tåler hard beskjæring, så ikke bekymre deg for å kutte dem for mye.

2 Alternativt hogge eukalyptus til bakken bare en gang hvert femte år, slik at det å vokse seg større i mellom beskjæring økter.

3 beskjæring av toppen av eukalyptus holder det fra å vokse over anleggets ønsket høyde.

Beskjæring

4 Beskjær alle grener og skudd fra trestammen nedre tredjedel i løpet av senvinteren av treet første leveår.

5 Kutt alle grener i midtre tredjedel av trestammen ned til halvparten av sin størrelse i løpet av vinteren på treet første år.

6 Beskjær døde og skadede deler.

7 Skjær av sideskudd fra treets nederste tredjedel i løpet av vinteren av treets andre år. Mange av disse skuddene er de du beskjæres til halvparten av sin opprinnelige lengde året før.

8 Trim sideskudd i treets midtre tredjedel til halvparten av lengden, slik du gjorde i fjor.

9 Fjern krysset og skadede grener fra treet øverste tredjedel.

10 Gjenta trinn 4 til 6 i løpet av det tredje året av treets liv.

11 Beskjær uønskede lave greiner, krysset grener, døde grener og skadet deler av treet hvert år, mens det er sovende på seinvinteren.

Hint

  • Beskjæring bidrar til å fjerne problematiske insekter, for eksempel redgum lerp psyllid.
  • Skjær en eucalyptus mens den er i dvale om senvinteren eller tidlig vår.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com