Slik installerer Utvendig Molding

September 2

Utvendig listverk i huset ditt inkluderer vindu trim, dørtrekk, veranda trim og andre typer trim. Uansett hvor det er, er det viktigste funksjon er estetisk: visuelt separate ulike elementene i den ytre overflate (innstillingen av vinduer fra veggen rundt, for eksempel). Window trim er vanligvis den mest kompliserte av de utvendige trim prosjekter; hvis du kan mestre det, kan du vanligvis håndtere resten av eksteriøret trimming.

Bruksanvisning

1 Mål horisontale utstrekningen av vindusåpningen, langs kanten av foringsrøret. Marker målingen ut på et stykke utvendig treverk støping. (Merk: Ikke merker det fra slutten av brettet innover, men heller sette to merker, med målt spennet mellom dem.)

2 Sett molding på en gjæringssag, med forsiden opp, med den nederste kanten mot baksiden rail av sagen. Skyv den så en mark er foran bladet. Snu bladet til 45 grader som peker utover (bort fra det målte spenn). Kutt trim.

3 Flytt molding å sette det andre merket i fronten av bladet. Drei bladet slik at det peker 45 grader i motsatt retning (så fortsatt utover fra den målte spenn). Kutt det.

4 Hold molding over vinduet, med den nederste kanten av trim stilte opp med den øverste kanten av foringsrøret. Den gjæringssnittet skal både komme av de to øverste hjørnene.

5 Sikre trim med en spikerpistolen, skyting negler hver fot eller så langs begge kantene av molding.

6 Mål og kutt trim for de tre andre vinduskantene på samme måte. Monter endene tett til hverandre for å danne hjørnene. Spiker dem opp som før.

7 Caulk kantene av støping.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com