Tips for hvordan du rengjør og omsorg for tregulv

August 20

Tips for hvordan du rengjør og omsorg for tregulv


Holdbarheten, enkel opprydding og skjønnhet tregulv gjør dem et alternativ for omtrent alle hjem. Men ta vare på tregulv og holde dem rene, krever andre metoder enn de som brukes på andre gulvflater. Bruke spesifikke teknikker for å rense og ta vare på tregulv og har flotte gulv i mange år framover.

Sweep regelmessig

I motsetning til teppe eller visse faux-tre flater, ekte tregulv grunnen enkelt, krever omlakkering for å gjenopprette sin opprinnelige skjønnhet. Når skitt, sand eller andre partikler forbli på tregulv, bare gå på det kan føre til riper i overflaten som sko slipe rusk inn i finish. Hold tregulv rent ved å feie regelmessig.

Rydde opp søl

Væsker av noe slag, selv vann, siver inn tregulv hvis stående, ifølge Pioneer Tenker nettstedet. Når fuktighet står på tregulv over lengre tid, kan det føre til at veden å suge opp fuktighet og svelle. Resultatet er en bølget, ujevnt gulv og en skadet overflate. Når søl skje, tørke dem opp så snart som mulig. Gulv med en god sealer gi tid til å få rotet ryddet, men slitte overflater kan suge opp væske raskt.

Les etiketter

Alle gulv rengjøringsmidler og polish er ikke skapt like. Noen rengjøringsmidler er formulert spesielt for linoleum, og noen er for laminatgulv. Bruk bare produkter som er designet for å rense ekte tregulv. Ellers kan du ende opp med skade til mål eller til skogs i seg selv som kan være kostbart eller umulig å reparere.

Bruk Best Tools

De beste verktøyene for rengjøring av tregulv er et vakuum uten en beater pensel og en frotté mopp med en tre-godkjent renere, ifølge Wood gulvbelegg Association nettsted. Bruk vakuum til å fjerne alle løse rester, og deretter polerer overflaten med mopp og renere. Mopping uten feie først oppfordrer skrape fra rusk på gulvet.

Bruk Felt på møbler

Noen ganger flytter du dine møbler rundt i rommet. Dette puster nytt liv i det indre av ditt hjem og gjør det føles som om du har pusset opp, uten å bruke en krone. Før du flytter objekter rundt på tregulv, installere filtknotter til bunnen av møbler overalt den kommer i kontakt med gulvet. Scooter tabellen eller stolben over tregulv er en sikker måte å lage riper i overflaten.

Conduct Refinishing Test

Etter hvert mål du setter på dine tregulv slites av. Test det fra tid til annen for å samsvare med at det fortsatt beskyttelse for gulvet. Plasser en ss. vann i et lite synlig område og se den i noen sekunder. Dersom vannet perler på overflaten, deretter ferdig fortsatt i god stand. Hvis det soaks i umiddelbart, planlegger å Refinish.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com