Hvordan Lay Ceramic Floor Tile Under en Toalett

September 24

Hvordan Lay Ceramic Floor Tile Under en Toalett


En komplikasjon med flislegging bad etasje er at du må fjerne toalett og kutte brikker rundt toalettet avløp. Den gode nyheten er at toalettet basen tilslører flisen kanter, så perfekt skjæring er unødvendig. Bruk fliser knipetang, beslektet med tang, men med buede, skarpe klør i endene i stedet for flate tak. Du bruker dem til å bryte av biter av flisen i den formen du trenger.

Bruksanvisning

1 Finn vannventilen bak toalettet og slå den av ved å vri håndtaket med klokken. Bruk fastnøkkel til å fjerne vannet linje fra toalettet og å fjerne boltene i toalettet base som fester det til gulvet. Spyl toalettet flere ganger for å sikre at det er tomt og løft den rett opp og flytte den ut av badet, utsette toalett avløp i gulvet.

2 Del badegulvet i fire firkanter, med to kryssende linjer, ved hjelp av kritt SnapLine. Fliser på badet gulvet starter i skjæringspunktet mellom de to linjene, sprer seg nedover thinset mørtel med tannsparkel og trykke flisene på plass med avstandsstykker mellom dem. Bygge ut fra midten mot veggene i et rutenett mønster, legge alle hele fliser som passer. Forlate området umiddelbart rundt toalettet avløp åpne.

3 La flisene satt over natten.

4 Lay fliser løst over toalettet avløp, stilte opp med rutenettet på resten av gulvet og jevnt fordelt. Bruke en blyant for å tegne en buet linje på overflaten av hver flis like utenfor den stilling av toalettet renne under den. (Du vil kan bedømme posisjonen på avløpet fra punktene hvor det er synlig i mellomrommene mellom flisene.)

5 Bruk tenger å chip bort flisene langs linjene, ved hjelp av små, fast `` biter '' fra klørne til å bryte av biter, før du har sprukket hver enkelt langs de buede linjene. Ikke bry deg om linjene er ikke glatt og perfekt, ettersom de vil bli dekket opp av toalettet.

6 Spre mørtel rundt toalettet avløp og satt kuttet fliser på plass der. Klipp og sette eventuelle andre delvis fliser som må legges rundt på gulvet (for eksempel nær veggene). La flisene satt for en dag.

7 Trekk ut avstandsstykkene. Bruk en fugemasse flyte til fugemasse hele gulvet, trykke fugemasse inn i mellomrom og trekke den av flisen ansiktet. Svamp av eventuelle gjenværende fugemasse. La fugemasse satt for to dager før re-installere toalettet. Kjør en perle av caulk rundt bunnen av toalettet, der den møter flis.

Hint

  • Bruk vernebriller når du bruker dine fliser knipetang.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com