Hvordan Juster blandeventilen for en Delta badekar tappekran

September 23

Hvordan Juster blandeventilen for en Delta badekar tappekran


Hvis Delta kranen ikke leverer presise temperaturer, eller vannet i badekaret er for kaldt om vinteren og for varmt om sommeren, justere blandeventilen er tingen å gjøre. Dette sørger for mer eller mindre varmt vann som skal blandes inn med kaldt vann ved å begrense dreining av håndtaket mot varmtvannssiden. Det er en liten del på Delta tappekran som gjør at raske og effektive justeringer, og jobben tar bare 10 minutter.

Bruksanvisning

1 Slå kranen vannforsyning av.

2 Ta av håndtaket til kranen ved å skru den lille Allen hode skrue langs bunnen av håndtaket med en sekskanthode nøkkel. Dersom kranen er rund, kan håndtaket være under et lokk på toppen av kranen. Bare fjerne hetten og deretter skru.

3 Fjern håndtaket og trim ermet ved å trekke dem av. Søk på summe på kassetten med temperatur markeringer for varmt og kaldt. Dette er på forsiden av serien kranene 13 og 14.

4 Vri bryteren mot de kalde indikatorer for å redusere den totale maksimumstemperatur (høyest mulig temperatur i vannet oppnår) og mot de varme markeringer for å øke den totale høyeste temperatur.

5 Monter kranen ved å erstatte alt du fjernet i motsatt rekkefølge som det ble tatt av. Slå vannet tilbake på og betjene kranen. Vri håndtaket helt til varmt og kaldt til temperaturen ytelsen oppfyller dine standarder.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com