Slik installerer Plastic Corner Perler

September 25

Slik installerer Plastic Corner Perler


Bullnose eller rundt hjørnet perle brukes med Sheetrock vegger for å skape myke, avrundede hjørner. Dette gjør hjørnene mindre utsatt for skader og bulker som er felles med rette metallperler. Rund hjørnet perle er laget av plast og er utformet for å gjøre overgangen fra sheetrock til hjørne usynlig som veggflaten er bygget. Påføring rundt hjørnet perle i løpet av denne prosessen er ikke vanskelig.

Bruksanvisning

1 Installer sheetrock slik at den ikke overlapper på hjørnet. Du skal se en 90-graders trekantet gap på hjørnet. Fordi veggen hjørne vil være runde, må du avgjøre om du vil bli feste en baseboard til veggen. I så fall må du installere en baseboard adapter som vil fylle i runden gapet skapt av den installerte hjørnet perle.

2 Bestem høyden på baseboard. Dette kan være komplisert hvis det ferdige gulvet ikke allerede er installert. Legg høyden på det ferdige gulvet, pluss høyden på baseboard, og kuttet baseboard adapter med tinn klipp på den høyden.

3 Rist spray lim for å blande det godt. Spray limet på hjørnet like over gulvet. Spray ark rock ca 6 inches høy og 2 inches langs hver sheetrock veggen. Spray innsiden av kuttet adapteren.

4 Monter adapteren til hjørnet slik at bunnen av baseboard delen berører gulvet. Trykk adapteren til limet i 15 sekunder, trekk deretter adapteren tilbake av 15 sekunder. Dette vil gi limet til å bli mer klebrig og obligasjons raskere. Trykk adapteren tilbake på plass, og det vil feste til nedre hjørne av sheetrock.

5 Mål høyden av veggen hjørnet fra tak til baseboard adapter. Klipp hjørnet perle med tinn klipp.

6 Spray limet inn i hjørnet og langs 2 inches av sheetrock på hver vegg. Spray limet inn i hjørnet beading. Trykk på hjørnet perle på plass i 15 sekunder. Trekk hjørnet perle borte i 15 sekunder, og trykk den ordentlig på plass.

Hint

  • Andre typer Gipss rundt hjørnet perle adaptere kan installeres på samme måte. Det er også indre og ytre tre-veis hjørner som benyttes i nisje installasjoner og for kortveggene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com