DIY Countertop Reface

September 11

DIY Countertop Reface


Over tid kan dine benke ser slitt og sliten etter mange års bruk, og det kan være lurt å oppdatere sitt utseende uten en større kjøkken overhaling. Det er flere alternativer å velge mellom hvis benken er strukturelt lyd. Naturstein og solid overflate countertops kan poleres og forseglet til en ny glans, og for laminat benkeplater, er det flere kreative måter å gjøre en DIY benkeplate Forord.

faux Paint

Bruk maling til reface laminat benkeplater. Foruten å male et solid farge strøk, kan faux maleteknikker etterligne utseendet av granitt, marmor og annen naturstein.

Akryl maling fungere godt for å overholde laminatoverflaten; Men sjekk med din lokale Oppussing sentrum for maling som kan gi et sterkere bånd til laminat. Små flasker akrylmaling er tilgjengelig på håndverket butikker, vanligvis for mindre enn $ 1. Dette alternativet vil gi deg størst fleksibilitet med å jobbe med små mengder av forskjellige farger uten å kaste bort overflødig maling.

Fjern vask og platetopp, fjerne av benkeplater og vask benkeplate veldig godt. Fikse eventuelle problemområder, og caulk sømmene mellom benkeplate og vegg.

Bruk en slipemaskin eller sandpapir til sand laminatoverflaten. Påfør en primer som fungerer godt til å lime laminat eller blanke overflater. La tørke, deretter male på base maling før du påfører din faux finish. Maling i samme retning når ligne mønsteret flyten av naturstein for et profesjonelt utseende.

Etter å ha latt malt benkeplate tid til å tørke, frakk med en høyglanset, oljebasert, klar polyuretan. La overflaten tørke i henhold til instruksjonene, deretter sand og bruke polyuretan igjen. Gjenta minst én gang for å få en jevn og tett benkeplate.

Tile

En annen DIY benkeplate Forord alternativ er å flis over laminat benkeplate. Hvis laminatoverflaten er løs i enkelte områder, enten fjerne den eller bruke en meget sterk binding trelim til å reparere den. Sand overflaten for å fjerne den blanke lag for å gi flisen thinset en sterkere binding til laminatet. Prefit og precut fliser. Fjern flisene å bruke thinset, deretter sette brikkene på plass. Tillat å sette over natten, så fugemasse flisene neste dag.

Bytt Laminat Layer

Du kan også erstatte laminat lag på benkeplater. Bruk en tre meisel og hammer for å begynne å løsne laminat fra sin tre base. Fjern det laminatlag, og deretter sand bort det gjenværende lim rester før jevnt spre den nye laminat lim. Legge laminat på benken og bruke en valse for å hjelpe den bindingen fast til benken basen. Bruk en ruter for å skjære vekk overflødig langs kantene og over vasken og platetopp åpninger.

Denne metoden for å erstatte laminat laget er en mer avansert måte å refacing en benkeplate. Det krever presisjon, timing og dyktighet til å legge laminat på riktig måte og til slutt det profesjonelt, men resultatene vil være absolutt verdt jobben.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com