Hvordan velge senger hjul

October 1

Hvordan velge senger hjul


Seng hjul er hjul festet til rammen av en seng. Trinser tjene mange formål. De gjør flytte en seng lett, beskytte et teppe eller pledd fra vekten av sengen og gir stabilitet når den er låst med en brems eller caster cup. Hjulene er ikke for tregulv, men de fungerer godt på en rekke gulvflater. I valg av riktig trinse for sengen, vurdere noen detaljer for å gjøre det best passer for ditt soverom og budsjett.

Bruksanvisning

Velg trinser

1 hjul er ideelle på teppebelagte flater, eller hvis du ønsker å flytte sengen ofte. Hvis du har en hard soveromsgulvet, bør du vurdere å investere i bena, i stedet for hjul, for å beskytte treverket. Hvis du bestemmer deg for at hjulene er det beste valget for din seng, bestemme budsjettet.

2 Begrens dine valg ved å matche metal type og farge på sengerammen.

3 Vurder å kjøpe seng stigerør hjul som vil heve sengen ytterligere tre eller fire inches. Dette gir ekstra lagringsplass under og gjør sengen en større samlingspunkt i rommet.

4 For å beskytte soverom teppe eller pledd, kjøpe hjul som er minst 2 1/4 inches bred. Bredere hjul fordele vekten av sengen over et større område, bidrar til å bevare teppet.

5 Mange trinser lås for å gi stabilitet. Hvis hjulene som best passer dine behov ikke låse eller brems, kjøp koordinere caster kopper. Plasser disse tilbehør under hjulene for å sikre dem på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com