Hvordan Isoler Hjem Windows for den kalde

September 24

Hvordan Isoler Hjem Windows for den kalde


Isolerende vinduer mot kulde er en av de beste måtene å kutte varmetap og redusere energikostnader. Rimelige ferdige termiske draperier er allment tilgjengelig, men isolerte romerske skygge systemer med magnetiske sel er overlegen løsning. På solfylte dager kan du åpne nyanser å la oppvarmingen solskinnet i og forsegle dem tett i kveld, for å holde deg toasty hele natten. Hvis du ikke er bekymret for å blokkere varmer solen, kan du også bruke spektralt selektiv film på glasset for å holde varmen inne mens nyanser er åpne.

Bruksanvisning

Klargjør Window

1 Seal alle sprekker i glass og vindu trim ved hjelp av kitt og en fleksibel sparkel. Maskere kantene på glasset når reparasjoner er tørre og maling. Fjern tapen. La maling tørke uforstyrret.

2 Bruk eller erstatte tetningslister på vinduer som kan åpnes. Bruk svart eller hvit selvklebende støttet strimler, avhengig av fargen på vinduet.

3 Rengjør vinduet med et vindu renere og myk klut og skyll med rent vann.

Påfør spektralt Selektiv Vindu Film

4 Mål vindusåpningen og tilsett 1 tomme til høyde og bredde. Overfør målinger til filmen ved hjelp av en målestokk og tusj. Hvis det er mulig å bruke den rette kanten av filmen for en side, så trenger du bare å gjøre 3 kutt. Kutt filmen til størrelse ved hjelp skarp saks, slik at filmen ikke rive.

5 Påfør klebemiddel-løsning, eller rent vann, avhengig av filmen, til innsiden av vinduet. Mens glasset er fortsatt veldig våt, plasserer filmen på vinduet, sentre det. Forsiktig glatte ut store luftbobler med en myk klut eller svamp, fra midten og ut. Det er greit å la små bobler, fordi de vil flate ut som filmen tørker.

6 Trim overflødig film på sidene med en enkel kant blad eller Exacto kniv, tar seg ikke å rive filmen eller riper i glasset. La filmen tørke uforstyrret.

Installer Isolasjons Roman Shade System

7 Monter Roman Shade følge instruksjonene fra produsenten. Begynn med å installere montering bord på eller over vindusåpningen. Bruk treskruer hvis boring i stendere og Molly bolter hvis boring i gips.

8 Fest skygge til montering bord ved å trykke på borrelås sammen; noe som gjør at det vil henge sentrert og rett. Juster om nødvendig.

9 Sikre selvklebende magnetiske striper til vinduskarmen, slik at de vil være skjult i skyggen når det er nede, og på linje med magnetiske striper sydd inn kantene av skyggen.

10 Installer klamp eller ledningen keeper på veggen nær skyggen og innen rekkevidde for voksne, men ikke barn.

Hint

  • Det er flere isolerende vindu behandlinger og isolerende materiale systemer som WarmWindow tilgjengelig i lokale butikker og på nettet. Hvis du ønsker maksimal blokkering av varmetapet, velge et system som lukker tett rundt utsiden av vindusåpningen (utenfor mount) med en magnetlist når den er åpen.
  • Ved boring bruke et bor bare litt mindre enn skruene eller molly bolter du bruker.
  • Ikke klem all fuktigheten ut fra under filmen når glatter den ut. Dette vil hindre at filmen fester seg til glasset.
  • Den beste spektralt selektive vindu film kan i de fleste (80 + prosent) av synlig lys, holde rommene lyse, samtidig som blokkerer 50-60 prosent av solvarme. Dette vil holde varmen i løpet av vinteren, men vil også holde varme solskinnet. Denne filmen er ganske enkelt å søke på små og mellomstore vinduer opp til 4x6 fot. Større rutene er best overlatt til profesjonelle.
  • Følg produsentens anvisninger når du rengjør vinduene når filmen er brukt. Ikke bruk vaskemidler for vinduer som Windex, ammoniakk og vann eller eddik; de vil skade filmen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com