Hvordan henge Cafe Gardiner

December 12

Cafe gardiner blir ofte brukt på kjøkkenet. De er korte gardiner som skjermen den nederste delen av et vindu, ofte ledsaget av et matchende Valance. De gir privatliv samtidig slipper inn noen naturlig lys. Selv om disse gardinene blir ofte brukt på kjøkken, kan de brukes i nesten alle rom, inkludert soverommet eller badet.

Bruksanvisning

1 Mål innsiden av vinduet fordypningen. Stangen eller stang som du bruker til å henge cafe gardiner bør være omtrent like lenge som denne målingen.

2 Mål lengden på cafe gardiner og bruke denne målingen for å markere hvor du vil henge gardin stang. Vanligvis cafe gardiner er halvparten til en tredjedel av høyden på vinduet ditt. Den nederste kanten av cafe gardiner vil vanligvis hvile like over vinduskarmen.

3 Monter brakettene som fulgte med gardin stang ved merket du fant i det siste trinnet. Skruer for å installere braketten bør har også kommet med stang.

4 Sett de cafe gardiner over gardin stang og plasser stangen på brakettene du har installert på hver side av vinduet fordypningen. Dette vil holde stangen på plass.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com