Hvordan fikse en garasjeport Track

January 1

Døren spor på din garasjeport er faktisk fire separate deler. Det er to vertikale stykker og to horisontale stykker som går sammen med flagg brakettene på toppen av de vertikale skinnene. Oftest de vertikale skinnene, de mot dørkarmen, får skader fra å bli truffet. Fikse en garasjeport spor avhenger av skaden. Spor som er ute av stilling krever ikke fjerning. Spor som har omfattende skader må skiftes ut. Erstatnings spor blanks og spor parentes er tilgjengelig på garasjeport forhandlere og noen hjemme forbedring butikkene.

Bruksanvisning

Skifte Track

1 Åpne garasjeporten til helt åpen stilling. Trekk ut garasjeportåpner hvis døren din bruker en døråpner. Sørg for at det nederste hjulet på døren er over sømmen mellom den vertikale og horisontale spor. Se på innsiden av sporet for å se sømmen mellom de to delene. Lås et par skrustikke fatt på den øvre sporet under det nederste hjulet.

2 Finn de to festene som forbinder toppen av den vertikale skinnen til flagget braketten. Flagget braketten er vinkelen festet over den vertikale spor der det horisontale skinne vinkel kobler. Sporet festes til flagget brakett med popnagler. Bor popnagler ut av sporet og flagg brakett en 1/4-tommers borekronen. Ikke løsne flagg brakett fra veggen. Flagget brakett støtter også torsjonsfjær eller kabel fra en forlengelse våren.

3 Fjern sekskant bolter som fester de vertikale sporbrakettene til veggen med en pipenøkkel. Den vertikale spor har to braketter som festes til sporet i dørkarmen mellom flagg brakett og gulvet. Hvis du har en garasje døråpner, ta ut bolten som fester foto øyesensoren til bunnen av sporet med pipenøkkel.

4 Plasser det nye sporet under flagget braketten, fôr opp til toppen av banen med slutten av øvre spor. Fest sporbrakettene til veggen løst med bolter, eksisterende hull i dørkarmen. Ikke stram sporbrakettene hele veien.

5 Sett 1/4-tommers maskin sporskruene i hullene på toppen av sporet og gjennom sporet braketten, fra innsiden av sporet. Fest boltene fra den andre siden med nøtter og stram mutterne med en pipenøkkel. Hodene på boltene skal sitte flatt inne i sporet. Stram sporbrakettene til veggen og feste den foto øyesensoren til bunnen av sporet.

6 Ta ut skrustikke grep og senke garasjeporten. Plugg garasje døråpner inn i taket uttaket.

Juster Track

7 Lukk garasjeporten og måle fra innsiden kanten av sporet til slutten av døren med et målebånd. Ideell avstand mellom de to er 1/2 tomme.

8 Løsne etterslep bolten som holder styr braketten til veggen et par svinger med en pipenøkkel. Flytt spor til venstre eller høyre til du oppnår den 1/2-tommers mellomrom. Stram sporet braketten lag bolt.

9 Plasser klo av en hammer over den øverste kanten av noe bøyd spor braketten. Vri bøyd brakett rett med hammeren.

Hint

  • Ikke forsøk å reparere de øvre sporene. De øvre spor støtte spenningen i forlengelses fjærene eller endene av det vridningsaksel for torsjonsfjærer. Ring en profesjonell hvis de øvre sporene er i behov av reparasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com