Hvordan fikse riper på en Laminat Wood Table

December 30

Laminat trebord gi det utseendet du ønsker, uten de dyre prisen du ikke vil. Disse bordplater riper lett, men som tar bort fra sin skjønnhet. Heldigvis, dette krever enkel og rimelig løsning svært lite tid; med en liten innsats, kan tabellen se så god som ny.

Bruksanvisning

1 Rengjør ripete områder med en klut dyppet i varmt vann, og la dem tørke. Fjern alle rester fra riper.

2 Scoop en krone-størrelse mengde fyllstoff på kanten av et tre sparkel, og fylle riper ved å jevne sparkelen i en vinkel over hver scratch. Fyll ut riper på samme nivå som tabellen overflate.

3 Tørk av overflødig filler bort med en tørr, ren og lofri klut.

4 Tørk et tynt lag av tre sealer over fylte områder ved hjelp av håndkle fra trinn 3. Bruk nok tre filler for å lage en litt synlig frakk når først har søkt.

5 La treverket sealer tørke etter anvisningen på pakken.

6 Tørk av overflaten av tabellen med varmt vann og noen dråper mat-trygg renere. Når bordet har tørket, kan du begynne å bruke det igjen.

Hint

  • Tett tre filler med klar neglelakk hvis du ønsker.
  • Bruke en plast, snarere enn et metall, sparkel å anvende tre fyllstoffer, som vil forhindre ytterligere skade på bordets overflate.
  • Kjøp en filler som samsvarer med tre farger.
  • Bruk fugemasse og sparkel med måte siden du bare fylle riper. Ikke børst sealer på; anvende den med en klut for å unngå å bruke for mye og skade overflaten av bordet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com