Ulempene ved hardt vann

October 22

Hvis du bor i et område som er utsatt for hardt vann, har du kanskje hørt naboer klager på sin negative innvirkning på VVS, vasker og dusjer. Hardt vann er vann som inneholder en stor mengde av mineraler. Mens noen kanskje foretrekker smaken av hardt vann, er det noen klare ulemper ved å ha hardt vann. Unngå disse ved å installere en vann mykner i ditt hjem.

Hazy Overflater

Når hardt vann fordamper, etterlater den bak mineralforekomster. Disse forekomstene ser ut som hvitt pulver, og kan være vanskelig å fjerne. Innskuddene er spesielt lett å se på glass dusjdører og mørke marmor bad tellere. Hvis du har evigvarende hardt vann problemer, må du rengjøre overflatene oftere for å fjerne pulveraktig og skjellende innskudd.

etsning Overflater

Hardt vann ikke bare gjør dine dusj, vasker og tellere virker skitne, det faktisk kan etse glass og myke marmor overflater. Hvis du ikke rengjør glassflatene ofte og fjerne hardt vann, vil det gradvis slites ned glasset. Denne slitasje er referert til som etsing.

Rørlegger

Mineraler i hardt vann kan bygge opp på rør, samt overflater i badet. Hvis det bygger seg opp for mye inne i rørene, kan det føre til blokkeringer. Dette er kanskje den største ulempen ved å ha altfor hardt vann som det kan føre til at du må bytte ut hele rørsystemet. Installere en vann mykner kan bidra til å redusere behovet for dette.

såpe bruk

Mineralene i hardt vann reagerer med såpe for å danne såpe avskum. Såpe avskum vil etterlate rester på gryter og panner, noe som vil kreve mer bruk av vann til å vaske vekk.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com