Hvordan bygge en innendørs vegg

October 6

Hvordan bygge en innendørs vegg


Ved hjelp av konvensjonelle byggeteknikker og lett tilgjengelig dimensjonale trelast, bygge en vegg er en grei prosess som nesten alle kan mestre. Når du bygger en enkel vegg, og lære grunnleggende rammer ferdigheter, kan du konfidensielt planlegge og bygge mer forseggjort strukturer. Eksempelet som presenteres her er for en 12 fot lang med 8 fot høy vegg uten dør eller vindusåpninger, men metodene kan tilpasses hvilken som helst lengde eller høyde.

Bruksanvisning

1 Avgjør om den nye veggen vil kjøre vinkelrett eller rett under en eksisterende tak bjelke bruke en stud finder til de lokalisere bjelkene i taket.

2 Knips et krittstrek på taket der du vil ha på veggen ved å holde slutten av krittstrek ved startpunktet for veggen og få en hjelper til å trekke ut ledningen til endepunktet for veggen.

3 Mål avstanden langs denne linjen for å få styret lengden du trenger. I dette tilfelle er målingen 12 fot.

4 Velg en 12-fots bord for å bruke som den første topplaten og feste den til taket med 16d neglene med krittstrek som en guide. Hvis du har plassert vegg vinkelrett på eksisterende takbjelker, spiker etter at avstand. Spiker inn den hvor som helst praktisk for vegger som kjører under en enkelt bjelke.

5 Drop en loddsnor - for å få nøyaktig vertikal innretting - fra hver ende av topplaten for å finne de to punktene mellom å plassere den eneste eller bunnplate for vegg.

6 Ta et kritt linje mellom disse punktene for å veilede plassere veggen.

7 Legg de resterende 12-fot brett - den nest øverste platen og den eneste plate - på gulvet med brede sidene opp, og klemme dem sammen slik at de justeres ende-til-ende.

8 Tiltak 1 1/2 inches fra den ene enden og trekke en rett linje på tvers av begge styrene ved hjelp av en snekker torg. Lag en "X" i den målte plass på hvert bord for å indikere at første stud plassering.

9 Mål 16 inches fra den samme enden av brettet og tegne en ny linje, deretter måle en ytterligere 1 1/2 inches og gjør en annen linje. Sett en "X" i dette rommet som før for å markere plassering for den andre stud.

10 Fortsett måling og merking stud steder på 16-tommers intervaller på tvers av begge styrene - målt fra senter til senter.

11 Mål avstanden fra bunnen av den første topp-plate - i taket - til gulvet. Trekk fra 3 inches for dybden av andre topplate og den eneste plate, og deretter klippe alle 8-fots styrene til at endelige lengden.

12 Tøm en plass stor nok på gulvet for å få plass til den ferdige veggen.

13 Skill toppen og eneste plate ca 8 fot fra hverandre på gulvet, og plassere dem på kant med markeringer mot hverandre over gapet.

14 Legg en stud mellom bordene på hvert merket stud plassering og justere dem i riktig posisjon i forberedelse for spikring.

15 Nail hver bolt til både topp og -platene etter hverandre i sekvens med to spiker i hver ende av stud.

16 Nail ytterligere to pigger på innsiden og direkte mot den siste stud hvis dette er en frittstående vegg for å gi en solid slutt. Dersom veggen kobles direkte til en annen vegg på begge ender, er dette unødvendig.

17 Plasser den ferdige rammen mot krittstrek på gulvet og heve den vertikalt under første topplaten.

18 Hold veggen helt i tråd med krittstrek og første topp plate, sjekk for lodde og nivå med et vater, deretter spikre den på plass oppe og nede mellom stenderne.

19 Kappe veggen som ønsket ved å tilpasse ark for å justere kantene med sentrene av stenderne og feste dem til hver stud med gips skruer med passende lengde.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com