Om Prairie stil hus Colors

December 24

Om Prairie stil hus Colors


Prairie stil design ble vanlig i løpet av de første årene av det 20. århundre. Det er preget av lange, horisontale linjer, skråtak og åpne planløsninger. Stilen ble popularisert av arkitekten Frank Lloyd Wright og har som mål å skape bygninger som er sammenhengende med naturen og sine omgivelser. For å oppnå dette ser ut, er boliger betont med overhengende takutstikk, mur og stukkatur. Fargepaletten er generelt holdt enkel, oftest utnytte jordfarger inne og ute.

utendørs Colors

For å lage en skikkelig prærien stil hjemme, bør utvendig farge etterligne landskapet, noe som vanligvis innebærer å velge en farge fra jorden-tone familie, oftest toner av brunt, beige, grønn og murstein. Exteriors er ofte multi-tonal, med hoveddelen av huset er en farge, mens trim og overbygg er en annen. Vanligvis, hvis hovedfargen er mørk - grønn eller murstein, for eksempel - trim er lys, vanligvis beige eller offwhite. Det samme kontrast benyttes når ytterkledning eller stukkatur farge er en lysere nyanse. Lysere stucco er vanligvis aksent med mørk trim og overbygg.

innendørs Colors

I likhet med utenfor hjemmet, interiør farger er generelt jordnær i naturen. Nøytral nyanser, brunt, grønt, ruster og okertoner er blant de mest brukte. Maling er vanligvis lagt til veggen med en slags tekstur eller faux finish. En grov puss skumme strøk, en glasur eller semsket overflate er alle vanlige valg, og vil fungere som et nikk til de naturlige omgivelsene i hjemmet. Disse teknikkene legge til visuelle appell og tekstur til et rom og er ganske enkelt og billig å oppnå.

Møbler og Accents

Møbler og aksentfarger vil variere avhengig av fargen på veggen. Cooler grønt og brunt kan krydres med hvite, beige eller gul møbler og aksenter. Lysere oker og rust toner blir ofte bagatellisert ved å legge tremøbler og aksenter dypere toner i kjøligere toner. Horisontale stol skinner på veggene er mye brukt i prærien stil hjem og reflektere linjene fra utsiden av hjemmet. Møbler er vanligvis oppdrag stil, hardføre tre stykker i en rekke naturlige tre farger. Sofaer og stoler generelt innlemme naturlige materialer; tre, lær, bomull og semsket skinn er alle ideelle. Du kan bruke eik, bjørk eller lønn skogen for et tradisjonelt utseende, eller oppdateringen ved å bruke mer miljøvennlig bambus hvis tilgjengelig.

gulv alternativer

Som med resten av hjemmet, er gulv holdt enkel og naturlig. Tregulv er den mest brukte, vanligvis i mellom tonet skogen. Som med møbler, vurdere eik, bjørk eller lønn for den mest tradisjonelt utseende. Mer moderne alternativer er bambusgulv, som er like slitesterk og like praktisk, men er generelt lavere kostnader og mer miljøvennlig. En annen mulighet, som er økende i popularitet, er bruk av betong for gulv. Dette materialet er slitesterkt, ganske billig og kan være malt, beiset eller strukturert for å matche omtrent alle rom. Du kan også opprette en stein eller tre tekstur hvis disse materialene er ønskelig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com