Hvordan bruke en rooter å rense en Drain

September 21

Hvordan bruke en rooter å rense en Drain


Rooters er den automatiske versjonen av drenering slanger og skruer. Maskinen sender automatisk en lang metall tau gjennom avløpet til den når en tresko. Det griper så tette eller skjærer og enten presser det gjennom avløpet eller trekker den tilbake ut av sluket. Kjøpe eller leie rooters fra maskinvare eller hjemme forbedring butikker og betjene dem nøye for å sikre at du ikke skader deg selv eller maskinen.

Bruksanvisning

1. Fest den riktige enden verktøy til enden av rooter kabelen. Bruk små freser eller pilspiss å fjerne blokkeringer i små rør. Bruke spiral-boring verktøy for å fjerne løse gjenstander i røret. Hver rooter vil variere, men generelt kan du feste verktøyet ved å skyve den inn i slutten av rooter og stramme skruene. Disse verktøyene kommer med rooter.

2 Sett i rooter.

3 Skyv kabelen inn i avløpet inntil det ikke vil gå gjennom lenger.

4 Trekk kabelen ut et par inches og slå på maskinen og til fremre posisjon. Noen maskiner kan kreve at du bruker en fot pedal for å betjene maskinen. Legg ledningen inn i avløps sakte, men ikke trykk den inn i maskinen eller du risikerer å bøye kabelen, noe som kan skade deg og skade maskinen.

5 Trekk kabelen frem og tilbake i avløpet når du møter motstand. Ikke tving kabelen inn i avløpet. Gjør dette til kabelen beveger seg fritt. Slå motoren å snu og trekke kabelen hvis maskinen er fast.

6 Arbeid kabelen inn i avløpet inntil vannet renner fritt. Kjør vann i avløpet i flere minutter for å fjerne eventuelle rester.

7. Trekk kabelen ut av røret og inn i maskinen samtidig som maskinen kjører fremover. Dette vil vikle kabelen inn i maskinen.

8 Stopp maskinen når du kommer nær enden av kabelen. Slå av maskinen og trekk kabelen inn i maskinen.

Hint

  • Bruk skinnhansker, slik at du kan håndtere kabelen uten å skade hendene. Ta på vernebriller i tilfelle rusk spray opp når du bruker rooter.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com